Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διήμερο με το Τοπικό Κύπελλο σε Αττική, Βόρεια Ελλάδα και Πελοπόννησο

Patra Kipello_aponomi

Patra Kipello_aponomiΜε τους αγώνες του Τοπικού Κυπέλλου συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Θα διεξαχθούν σε τρεις περιοχές της χώρας και θ’ αναδείξουν τους Τοπικούς Κυπελλούχους σε άνδρες και γυναίκες. Η διοργάνωση αφορά στην Αττική, τη Βόρεια Ελλάδα και τη Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησο. Γενικά είχε λίγες δηλώσεις συμμετοχής, πάντως δίνει την ευκαιρία για διάκριση και σε ομάδες, που δεν είναι τόσο δυνατές σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι συναντήσεις για την Αττική γίνονται αύριο στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και περιλαμβάνουν μόνο τις γυναίκες. Στους άνδρες αποφασίστηκε αναβολή για τεχνικούς λόγους (δεύτερη σε αυτή την περίπτωση, διότι γενικά το Τοπικό Κύπελλο είχε μετατεθεί από τις 8-9 Σεπτεμβρίου για την έγκαιρη έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή) και σύντομα θ’ ανακοινωθεί από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Οι ομάδες της Βόρειας Ελλάδας θα συγκεντρωθούν στη Θεσσαλονίκη (περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.). Το Σάββατο θ’ αγωνιστούν αυτές των γυναικών και τις δύο μέρες εκείνες των ανδρών. Στην Πελοπόννησο, μόνο στους άνδρες θ’ ανακηρυχτεί και φέτος Τοπικός Κυπελλούχος και τα παιχνίδια θα γίνουν στο Κουκούλι της Πάτρας την Κυριακή. Παντού θ’ ακολουθηθεί το νοκ άουτ σύστημα, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το Τοπικό Κύπελλο είναι ξεχωριστή διοργάνωση και δεν σχετίζεται με το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Στην Αττική πρόκειται να πάρουν μέρος 8 ομάδες. Αρνητικό που καμία από αυτές δεν προέρχεται από την Α1 εθνική κατηγορία, θετικό που ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο νησιώτικα σωματεία, ο Ο.Α. Χανίων και ο Ποσειδών Τήνου. Στο ταμπλό είναι 1ο φαβορί ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και 2ο ο Α.Ο. Άρης 2006. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 15:00.

Στη Βόρεια Ελλάδα δηλώθηκαν 18 ομάδες ανδρών και 7 γυναικών. Στους άνδρες είναι επικεφαλής η Φιλία Ορεστιάδας. Στη βάση του ταμπλό βρίσκεται ο Απόλλων Καλαμαριάς. Οι αγώνες αρχίζουν αύριο στις 11:00, ενώ από τις 10:00 την Κυριακή γίνονται οι ημιτελικοί και μετά ο τελικός. Στις γυναίκες τα δύο πρώτα φαβορί είναι ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και οι Σάρισες Φλώρινας αντίστοιχα. Το ταμπλό αρχίζει στις 11:00 και ο τελικός υπολογίζεται γύρω στις 17:00.

Στη Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησο τέλος, θα μετάσχουν 12 ομάδες ανδρών. Νούμερο 1 φαβορί είναι ο Ίφιτος Πατρών και νούμερο 2 η Ε.Α. Βόχας. Τα νοκ άουτ θα προχωρήσουν από τις 10:00 και ο τελικός θα διεξαχθεί γύρω στις 16:00. Αναλυτικά οι βασικές πληροφορίες για τους αγώνες (κληρώσεις, ωράρια, ομάδες κτλ) υπάρχουν στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24. Οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν πρώτα την περιοχή που τους ενδιαφέρει, μετά «πατάνε» στο knock out και συνεχίζουν με άνδρες ή γυναίκες.

                            

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ