Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυνατοί ρυθμοί και πολύ καλή διάθεση από την αρχή στην προετοιμασία των προεθνικών ομάδων

Enarxi geniki_pho_Proethnikes_2018

Enarxi geniki_pho_Proethnikes_2018Γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για σκληρή δουλειά έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τα μέλη των προεθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών. Με την επιστροφή όλων των αθλητών (και μόνο με δύο αναγκαστικές απουσίες λόγω δράσης στο εξωτερικό) οι δυνατές προπονήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη από την Τρίτη και αποτελούν την απαρχή σε μία ακόμα δύσκολη χρονιά με ποικιλία σπουδαίων διοργανώσεων και υψηλούς στόχους. Σήμερα γίνεται και η πρώτη διπλή προπόνηση, ενώ στο φαληρικό στάδιο είναι παρών και συμβάλλει στο υψηλό επίπεδο ο Φιλανδός πρωταθλητής Μπένεντεκ Όλαχ, νούμερο 93 στην παγκόσμια κατάταξη του Αυγούστου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής καλωσόρισε τους διεθνείς και τους είπε λίγα λόγια για τους πρώτους φετινούς στόχους των εθνικών ομάδων, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων 2018 και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2019.

«Τα παιδιά δεν έμειναν άπρακτα ούτε αυτό το καλοκαίρι διότι ακολούθησαν το πρόγραμμα ενεργητικής ξεκούρασης, όπως το λέμε, που δίνουμε κάθε χρόνο. Έκαναν φυσική κατάσταση, βάρη και κολύμπι κι αυτό τους βοήθησε να μη μείνουν πίσω», τόνισε ο επικεφαλής του τιμ των ομοσπονδιακών προπονητών και συμπλήρωσε: «Μιλήσαμε με τους αθλητές για τους άμεσους στόχους, που είναι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού, τα οποία επαναρχίζουν στις 2 Οκτωβρίου με τον αγώνα των ανδρών στο Λουξεμβούργο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του προσεχούς Σεπτεμβρίου, το οποίο αφορά στα ατομικά αγωνίσματα. Επίσης, έκανα μικρή αναφορά στο πως ολοκληρώθηκε η σεζόν με τους Μεσογειακούς Αγώνες ανδρών-γυναικών και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων και στάθηκα ιδιαίτερα στην επιτυχία του Σγουρόπουλου να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό μετάλλιο στο απλό νέων. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες δείχνουν συνέπεια, μεγάλη όρεξη και συγκέντρωση στους επόμενους στόχους και αρχίζουμε με αισιοδοξία τη νέα μας προσπάθεια».

* Χτες είχε τα γενέθλιά της η Κατερίνα Τόλιου και μοίρασε γλυκά στην προπόνηση. Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών έκλεισε τα 23 χρόνια ζωής.

Ethnikes SEF_Olah_me_Konstantinopoulo* Ο Όλαχ (στη φωτό 2 με τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο), νικητής στο World Tour της Νιγηρίας το 2016, θα μείνει στην Αθήνα μέχρι τις 29 του μήνα.

* Σε προπονητικό καμπ στην Κίνα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και γι’ αυτό θ’ απουσιάσει από το Σ.Ε.Φ. σε αυτές τις πρώτες ημέρες. Ο 21χρονος αμυντικός είναι μαζί με τον πρώην διεθνή αθλητή και συμπαίκτη του Πάρι Ζώνιο, ο οποίος ζει και σπουδάζει στην ασιατική χώρα. Λείπει φυσικά και η κορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου, που τώρα μετέχει σε συγκέντρωση προετοιμασίας στη Γαλλία.

* Προπόνηση πρωί-απόγευμα υπάρχει στο πρόγραμμα και για την Παρασκευή. Αύριο θα γίνει μία προπόνηση, επίσης μία το Σάββατο, ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ