Στις 20 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση των προεθνικών ομάδων στο Σ.Ε.Φ.

DSCN0358Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου θ’ αρχίσει η προετοιμασία των προεθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, οι διοργανώσεις του καλοκαιριού, έκλεισε ιδανικά με την ανάδειξη του Γιάννη Σγουρόπουλου σε πρωταθλητή Ευρώπης στο απλό νέων, για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε τρεις εβδομάδες οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν πρώτη φορά όλοι μαζί στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εν όψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων. Ορισμένοι από αυτούς θα έχουν αρχίσει ήδη προπονήσεις σε μέρη της Ευρώπης, αλλά επίσημα η «πρώτη» στο ομοσπονδιακό προπονητήριο προγραμματίστηκε για τις 20 του μήνα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που θα είναι στις προσκλήσεις των ομοσπονδιακών προπονητών για τις προεθνικές ομάδες, θ’ ανακοινωθούν προσεχώς από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Πριν από την έναρξη της κοινής προετοιμασίας κάποιοι από τους διεθνείς θα μετάσχουν σε προπονητικά καμπ στο εξωτερικό, όπως ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που θα βρεθούν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ή τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, οι οποίοι θα πάνε στην Οστάνδη του Βελγίου (ο τελευταίος έχει αποθεραπευτεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του χέρι και αρχίζει προπονήσεις σιγά-σιγά).

* Η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα τις προσκλήσεις για τη θερινή προετοιμασία στο κλιμάκιο επίλεκτων αθλητών/τριών της Δυτικής Ελλάδας. Η προετοιμασία θ’ αρχίσει στις 17 Αυγούστου στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου. Τόπος διεξαγωγής η αίθουσα του Κ.Ε.Α. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στο λινκ http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4524:klimakio-epilekton-athliton-trion-dytikis-elladas-prosklisi-therinis-proetoimasias&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8

* Έφτασε σήμερα στο Εντιρνέ της Τουρκίας η αποστολή από την Αλεξανδρούπολη, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες έως 21 ετών. Ο 13χρονος Κίμωνας Μήτκας και ο 14χρονος Νικηφόρος Μύρος από τον Φάρο Αλεξανδρούπολης θα πάρουν μέρος από αύριο στα ατομικά αγωνίσματα και θα γνωρίσουν χρήσιμη εμπειρία. Η αρχή θα γίνει το πρωί με τα γκρουπ του απλού. Τα παιδιά θα κοουτσάρει ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Νικολακάκης, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος του ίδιου σωματείου Δημήτρης Κυραδενίδης.

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped