Οι αποφάσεις της τελευταίας Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη διαγραφή σωματείων-μελών

Raketa sto_trapeziΤις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων-μελών της, που έγινε την περασμένη Παρασκευή, ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η έκτακτη συνεδρίαση είχε αποκλειστικό θέμα την επανεξέταση της απόφασης, που είχε ληφθεί στην έκτακτη Γ.Σ. της 19ης Μαΐου 2018, περί της διαγραφής σωματείων, τα οποία δεν έχουν αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση μετά την παρέλευση 3ετίας από την ημερομηνία εγγραφής τους (άρθρο 3 §6, του ισχύοντος καταστατικού) ή σωματείων που παρουσιάζουν αγωνιστική αδράνεια πέραν του χρονικού διαστήματος που ορίζει το καταστατικό. Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα, πρώτον να διαγράψει από το μητρώο της ομοσπονδίας 18 σωματεία λόγω αδράνειας ή νομικού/καταστατικού κωλύματος, δεύτερον να διατηρήσει, με επιφύλαξη, στο μητρώο 6 σωματεία, τα οποία έχουν πράξει όλα τα απαραίτητα προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναμένεται εντός των ημερών να λάβουν την Ε.Α.Α. και τρίτον να αποδεχτεί την Ε.Α.Α., που έλαβαν από τον Μάιο έως και σήμερα, 9 σωματεία. Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (που αναλυτικά βρίσκεται στο λινκ http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4480) αναφέρει:

Σωματεία που διαγράφηκαν λόγω αδράνειας ή ελλείψεων καταστατικού ή διάλυσης:

1. Γ.Σ. Μακαμπή Θεσσαλονίκης

2. Φίλαθλος Όμιλος Αντισφαίρισης Νεάπολης

3. Α.Σ. Σπάρτακος Άνθειας Αριστείνου

4. Ένωση Αρμενίων Αθλητών

5. Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού

6. Α.Φ. Θεσσαλονίκης Άδωνις

7. Α.Ο. Βύρων

8. Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης

9. Α.Σ.Ε.Α. Δράμας

10 Α.Σ.Ε.Α Καβάλας Κορωναίος

11. Σ.Ε.Α. Μονομάχοι Δράμας

12. Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δράμας

13. Α.Ο. Ελληνικού

14. Α.Ο. Ακρωτηρίου

15. Ο.Ε.Α. Χαλκίδας

16. Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας

17. Α.Γ.Σ. Αίολος Κορυδαλλού

18. Δημοτικός Αθλητικός Όμιλος Καματερού

Τα πιο πάνω σωματεία, από την 6/7/2018, παύουν να υφίστανται ως μέλη της Ομοσπονδίας μας, με όλες τις έννομες συνέπειες που απορρέουν από αυτό. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που ανήκουν σε αυτά είναι «ελεύθεροι» να επανεγγραφούν σε οποιοδήποτε σωματείο της δύναμής μας, ανά πάσα στιγμή, διατηρώντας τον αριθμό μητρώου τους. Ο πιο πάνω πίνακας θα κατατεθεί στο Τμήμα Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ.

Σωματεία εν αναμονή απόδοσης Ε.Α.Α. από τη Γ.Γ.Α.:

1. Χ.Α.Ν. Αθηνών

2. Α.Ε.Κ.

3. Γ.Σ. Βόλου

4. Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης

5. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

6. Α.Ο. Η Προοδευτική Άνω Τούμπας

Τα σωματεία αυτής της κατηγορίας θα παραμείνουν στο μητρώο της Ομοσπονδίας εν αναμονή της λήψης της Ε.Α.Α. μέχρι την παραμονή της λήξης των πρώτων δηλώσεων συμμετοχής 2018 -2019. Σωματείο το οποίο μέχρι τότε δεν θα έχει λάβει την ΕΑΑ, διαγράφεται.

Σωματεία που έλαβαν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση:

1. Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης

2. Α.Σ. Πατρών Προμηθέας

3. Α.Ο. Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας

4. Π.Α.Ο. Φυλής

5. Γ.Σ. Σέρρες ‘93

6. Γ.Α.Ο. Πειραιά

7. Α.Ο. Ξυλοκάστρου

8. Α.Σ. Κλασσικού Αθλητισμού Ο Προμηθέας Κω

9. Α.Σ. Ξάνθης Ζευς

Σε συνέχεια της παραπάνω ανακοίνωσης η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. γνωστοποίησε και σε ποια από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της ιεραρχίας έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή το κάθε σωματείο για τη σεζόν 2018-2019. Έπειτα από τις διαγραφές προέκυψε σημαντική αλλαγή στην Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών. Ο Α.Ο. Πεύκης, που είχε υποβιβαστεί στα μπαράζ, θα παραμείνει τελικά στην κορυφαία κατηγορία και παίρνει τη θέση του Α.Ο. Ελληνικού, ο οποίος έπαψε να υφίσταται. Στις 10 ομάδες της Α1 ανδρών συμπεριλαμβάνεται και η Α.Ε.Κ., απλά αναφέρεται με ειδική σημείωση ακριβώς επειδή η ομοσπονδία τη διατηρεί με επιφύλαξη στο μητρώο της περιμένοντας να λάβει έγκαιρα την Ε.Α.Α.. Το ίδιο συμβαίνει σε άλλα πρωταθλήματα και με τα υπόλοιπα πέντε σωματεία-μέλη, που βρίσκονται σε αυτή την συνθήκη (http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4481).

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped