Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εξαιρετική πρωτοβουλία στα Ιωάννινα, έρχεται το 1ο ομαδικό εργασιακό πρωτάθλημα

Ioannina Ergasiako_omadiko_protathlima

Ioannina Ergasiako_omadiko_protathlimaΜία ακόμα καλή ιδέα είχαν στα Ιωάννινα για να διαδώσουν το άθλημα στην περιοχή και να προσφέρουν σε περισσότερο κόσμο τη δυνατότητα για ψυχαγωγία μέσω της μικρής ρακέτας. Θα είναι το εργασιακό πρωτάθλημα και θα έχει ομαδικό χαρακτήρα. Την πρωτοποριακή κίνηση εμπνεύστηκε ο Α.Σ. Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και την υλοποιεί τον Ιούνιο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών. O δήμος της πόλης λοιπόν, προκήρυξε το 1ο ομαδικό εργασιακό πρωτάθλημα. Διοργάνωση, που θα διεξαχθεί πρώτη φορά πανελληνίως, όπως σημειώνει το σωματείο στο μπλοκ του και σαφώς θα δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον σε διάφορους εργασιακούς χώρους.  Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει στις 5 Ιουνίου και τονίζεται ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετές ομάδες.  

Το πρωτάθλημα θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου-10ου  Γυμνασίου της πόλης και θα περιλαμβάνει 3 αγωνιστικές. Η εναρκτήρια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου και στις ώρες 10.30 – 14.30. Η 2η αγωνιστική προγραμματίστηκε για την Κυριακή 17/6 και η 3η για την Κυριακή 24/6 τις ίδιες ώρες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες στη αναρτημένη προκήρυξη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών (www.pkdi.gr). Αναλυτική ενημέρωση υπάρχει και στον ιστότοπο του Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων (http://frttioan.blogspot.com/2018/05/1-5.html#more).

«ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ»

Ioannina Mera_xaras_TT_1Την περασμένη Κυριακή στο μεταξύ, το Κέντρο Νέων Ηπείρου και τα Εκπαιδευτήρια Γένεσις διοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία των Ioannina Mera_xaras_TT_3Ιωαννίνων για 2η χρονιά την «Ημέρα χαράς και διασκέδασης». Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι πέρασαν από την πλατεία στο χρονικό διάστημα 10.30 με 13.30 για να ψυχαγωγηθούν με τις διάφορες παιδικές δράσεις, μουσικές εκδηλώσεις και παρελάσεις. Ένας από τους υποστηρικτές και συνεργάτες στην προσπάθεια αυτή ήταν και ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων, που τοποθέτησε δύο τραπέζια πινγκ πονγκ μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου κι έδωσε την δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να γνωρίσει καλύτερα το άθλημα. Δεκάδες παιδιά, αλλά και μεγάλοι βρέθηκαν στα τραπέζια και επιδόθηκαν σε παιχνίδι με παρόντες αθλητές του συλλόγου, τον προπονητή Γκεόργκι Δασκάλοφ, όπως και τα μέλη του Δ.Σ.. Το σωματείο μοίρασε και φυλλάδια ενημέρωσης για το άθλημα.

 

Το φωτογραφικό υλικό είναι από το blog του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ