Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλα έτοιμα για το «TRIPOLIS Ping Pong open 2012»

H Τρίπολη βάζει τα…καλά της κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Οκτωβρίου, τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 3ο τουρνουά εν ενεργεία αθλητών, βετεράνων και ανεξαρτήτων. Οργανωτής και αυτή τη χρονιά ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, που περιμένει δεκάδες φίλους του αθλήματος στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης για το «TRIPOLIS Ping Pong open 2012». Το όπεν γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και φιλοδοξεί κυρίως να προβάλλει και να διαδώσει το άθλημα στην περιοχή της Αρκαδίας. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε, στο τέλος της κάθε αγωνιστικής ημέρας θα γίνουν και τουρνουά για μαθητές και μαθήτριες του δήμου Τρίπολης!

Περίπου 80 φίλοι του αθλήματος έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ανοιχτό πρωτάθλημα. Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι κι αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό, καθώς άνθρωποι διαφόρων ηλικιών έχουν τη διάθεση να ψυχαγωγηθούν με τη μικρή ρακέτα και να έρθουν πιο κοντά στο πινγκ πονγκ. Οι συμμετοχές δεν προέρχονται μόνο από την Τρίπολη, αλλά και από την Αθήνα, την Πάτρα, την Κόρινθο, τη Λαμία και άλλες πόλεις. Το όπεν περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού σε άνδρες και γυναίκες και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες εν ενεργεία αθλητών, τρεις βετεράνων και πέντε ανεξαρτήτων. Το Σάββατο θ’ αγωνιστούν οι βετεράνοι και οι εν ενεργεία και την Κυριακή οι ανεξάρτητοι. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους αρχικά και απλό νοκ άουτ στη συνέχεια με αγώνα και για τις θέσεις 3-4. Η κλήρωση της πρώτης φάσης θα γίνει στις 9 το πρωί της κάθε ημέρας και μισή ώρα μετά αρχίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Στη διάρκεια των αγώνων θα προσφέρεται μπουφές στους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος θα κληρωθούν δωρεάν ταξίδια σε μέρη της όμορφης Αρκαδίας. Είναι σαφές ότι το τουρνουά έχει και φέτος την πολύτιμη στήριξη χορηγών, τους οποίους ο Σ.Α. Τρίπολης ευχαριστεί θερμά.

Οι κατηγορίες, που έχει προγραμματιστεί να γίνουν, είναι οι εξής:

Ενεργ1: Εν ενεργεία 20-29 ετών

Ενεργ2: Εν ενεργεία 30-39 ετών

Βετ1: Βετεράνων 40-49 ετών

Βετ2: Βετεράνων 50-59 ετών

Βετ3: Βετεράνων 60+

Αν1: Ανεξαρτήτων έως 29 ετών

Αν2: Ανεξαρτήτων 30-39 ετών

Αν3: Ανεξαρτήτων 40-49 ετών

Αν4: Ανεξαρτήτων 50-59 ετών

Αν5: Ανεξαρτήτων 60+

 

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ