Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με απόλυτη επιτυχία έγινε το 1ο τουρνουά δημοτικών σχολείων Ωραιοκάστρου

Oraiokastro tournoua_paidia

Oraiokastro tournoua_paidiaΝέα αθλητική εκδήλωση, νέα εμπειρία και θαυμάσια ψυχαγωγία για τους μικρούς μαθητές του δήμου Ωραιοκάστρου. Στις 5 Μαΐου Oraiokastro tournoua_agoria_megalaπραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά πινγκ πονγκ για τα δημοτικά σχολεία της όμορφης βορειελλαδίτικης πόλης και σημείωσε απόλυτη επιτυχία. Φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του οργανωτή Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο και τέλεσε υπό την αιγίδα του δήμου Ωραιοκάστρου.

Πήραν μέρος 35 παιδιά απ’ όλες τις τάξεις, ήρθαν σε επαφή με την επιτραπέζια αντισφαίριση, έμαθαν κανονισμούς και έπαιξαν για περίπου 3 ώρες αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώση για το άθλημα. Το σωματείο ευχαρίστησε θερμά τους γυμναστές των σχολείων για την υποστήριξη τους στο τουρνουά, ενώ έδωσε την υπόσχεση να καθιερωθεί το τουρνουά σαν μία ετήσια γιορτή για τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια των αγώνων οι γονείς ήταν στην αίθουσα και έλεγαν χαρακτηριστικά ότι χάρηκαν ιδιαίτερα, που τα παιδιά τους συμμετείχαν σε κάποιο διαφορετικό άθλημα εκτός των πιο γνωστών και προβεβλημένων. Συμμετοχή υπήρχε κι από τα 3 δημοτικά σχολεία Ωραιοκάστρου, ενώ πήραν μέρος ακόμα 2 του Παλαιοκάστρου και 1 της Γαλήνης. Βοήθεια στην ενημέρωση υπήρξε από τους γυμναστές των σχολείων και στο τουρνουά παρευρέθηκαν και 2 από αυτούς. Το τουρνουά θα επαναληφθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μάλιστα, υπάρχει και σκέψη για επίδειξη του αθλήματος όπου τα σχολεία το επιτρέψουν στον Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης.Oraiokastro tournoua_koritsia_aponomi
Oraiokastro tournoua_agoria_aponomiΈγιναν οι 3 από τις 4 κατηγορίες που προκηρύχθηκαν και οι νικητές ήταν οι ακόλουθοι:

Αγόρια Α, Β, Γ δημοτικού:

1ος Νικόλαος Πανταζόπουλος 3ο Ωραιοκάστρου

2ος Χάρης Νατσιαρίδης 1ο Ωραιοκάστρου

3ος Αναστάσιος Τζώτζας 2ο Παλαιοκάστρου

Κορίτσια Δ, Ε, ΣΤ δημοτικού:

1η Σταυρούλα Βουτριαρίδου 1ο Ωραιοκάστρου

2η Μαρία Ντιναπόγια 3ο Ωραιοκάστρου

3η Κωνσταντίνα Ντιναπόγια 3ο Ωραιοκάστρου

Αγόρια Δ, Ε, ΣΤ δημοτικού:

1ος Θεόδωρος Αμαραντίδης 2ο Παλαιοκάστρου

2ος Κωνσταντίνος Πολίτης 4ο Ωραιοκάστρου

3ος Εμμανουήλ Τσακίδης 4ο Ωραιοκάστρου
Στην κατηγορία κορίτσια Α, Β, Γ δημοτικού υπήρχε μόνο μία συμμετοχή, αυτή της Ηρώς Τερζόγλου, στην οποία απονεμήθηκε το κύπελλο. Ο Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε επίσης όλα τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ