Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Σαββατοκύριακο η προκριματική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων

Pampaidiko 2016_fasi_diplou

Pampaidiko 2016_fasi_diplouΜε τους …λιλιπούτειους αθλητές θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Με τη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία, αυτή δηλαδή των παμπαίδων και των παγκορασίδων, η οποία θα βρεθεί στο προσκήνιο μέσα στον Μάιο με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η πρώτη πράξη για τη σημαντικότερη διοργάνωση των παιδιών δημοτικού θα παιχτεί αύριο και μεθαύριο σε πέντε περιοχές της χώρας. Είναι η προκριματική φάση, η οποία αφορά μόνο στο απλό και περιλαμβάνει την Αττική, τη Βόρεια Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τη Θράκη και τις Χίο-Λέσβο. Τη συγκεκριμένη διαδικασία αποφεύγουν οι 6 πρώτοι αθλητές και οι 4 πρώτες αθλήτριες του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης, που περνούν απευθείας στα τελικά. Από κει και πέρα, θα προχωρήσουν από τα προκριματικά 26 ακόμα παμπαίδες και 22 παγκορασίδες. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Καβάλα στο τριήμερο 26-28 Μαΐου και φυσικά εκτός από το απλό θα έχει και τα αγωνίσματα του διπλού και του ομαδικού.

Οι κληρώσεις έχουν γίνει από την Τρίτη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/11 μαζί με όλες τις συμμετοχές και τα ωράρια.

Οι αγώνες της Αττικής, που έχουν επίσης συμμετοχές από την Κρήτη και άλλα νησιά του Αιγαίου, θα διεξαχθούν αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται να πάρουν μέρος 112 αθλητές και αθλήτριες από 32 σωματεία και χωρίζονται σε 74 αγόρια και 38 κορίτσια.

Για τη Βόρεια Ελλάδα η προκριματική φάση θα φιλοξενηθεί, επίσης αύριο, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλιμάκιο επιλέκτων, στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.. Θ’ αγωνιστούν 96 παιδιά από 20 σωματεία (71 αγόρια και 25 κορίτσια).

Το αντίστοιχο τουρνουά για την Πελοπόννησο θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι στην Πάτρα την Κυριακή. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 70 παιδιά από 14 σωματεία (47 αθλητές-23 αθλήτριες).

Σε δύο διαφορετικές πόλεις θα διεξαχθούν αύριο τα προκριματικά της Θράκης. Οι παμπαίδες θα δώσουν τα παιχνίδια τους στην Ορεστιάδα και οι παγκορασίδες στην Αλεξανδρούπολη. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 41 και προέρχονται από 3 σωματεία (29 αγόρια και 12 κορίτσια).

Στη Χίο τέλος, η προκριματική φάση θα συγκεντρώσει 37 παιδιά από 5 σωματεία. Θα είναι 25 παμπαίδες και 12 παγκορασίδες. Συμμετοχή υπάρχει και από τη Λέσβο. Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή στο Βούρειο Αθλητικό Κέντρο Λιβαδίων του δήμου Χίου.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ