Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο όπεν της Φινλανδίας δήλωσαν συμμετοχή Κιούφη και Ζαβιτσάνου

Zavitsanou 1

Zavitsanou 1Δύο από τα νεότερα στελέχη της εθνικής γυναικών δήλωσαν συμμετοχή στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φινλανδίας, που θα γίνει σ’ έναν μήνα στο Ελσίνκι. Πρόκειται για την Αλίκη Κιούφη του Δ.Α.Ο. Ταύρου και τη Γεωργία Ζαβιτσάνου (φωτό) της Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας, που θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν μετά από πολύ καιρό τις δυνατότητές τους σε τουρνουά του εξωτερικού. Το φινλανδικό όπεν θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, είναι καθιερωμένο και υπάρχει στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος.

Το ετήσιο ανοιχτό πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας έχει σταθερά μεγάλη συμμετοχή κι έχει προσελκύσει κι άλλες χρονιές το ενδιαφέρον Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Αξιολογείται για τα διεθνή ranking list και δίνει τη δυνατότητα για πολλούς αγώνες, καθώς περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του ομαδικού και του απλού. Οι συνομήλικες Κιούφη και Ζαβιτσάνου είναι 19 χρονών και στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης των γυναικών βρίσκονται στην 11η και τη 17η θέση αντίστοιχα.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΠΛΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Περισσότερα από 31 ζευγάρια πήραν μέρος την περασμένη Κυριακή στο τουρνουά διπλών, που διοργάνωσε στην αίθουσά του το σωματείο της Βούλας Α.Ο. Άρης 2006 με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι βετεράνοι παίκτες, οι εν ενεργεία αθλητές άνω των 30 ετών, καθώς και ανεξάρτητοι παίκτες άνω των 18 ετών και αγωνίστηκαν 22 ζευγάρια στο διπλό ανδρών, 4 στο διπλό γυναικών και 9 στο διπλό μικτό. Το τουρνουά άρχισε νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε το βράδυ με συναρπαστικές αναμετρήσεις. Εκείνο που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές ήταν η έντονη παρουσία του «ασθενούς φύλου» και τονίστηκε ότι πρώτη φορά σε τουρνουά βετεράνων είχαν συμμετοχή εννέα γυναίκες.

Οι νικητές σε κάθε αγώνισμα ήταν οι εξής:

Διπλό ανδρών:

1. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος/Γιάννης Δήμας

2. Νίκος Μουχτούρης/Χρήστος Λάμης

3. Αλέκος Δέσης/Νίκος Λάκατας

Διπλό γυναικών:

1. Μαρία Μοίρου/Λίλη Κασάπογλου

2. Βάκη Σταθά/Ευγενία Πετράκη

3. Λίλιαν Λουκά/Ρένα Τσιαπράνη

Διπλό μικτό:

1. Νίκος Μουχτούρης/Μαρία Μοίρου

2. Αλέκος Δέσης/Λίλιαν Λουκά

3. Γιώργος Κυριακόπουλος/Γεωργία Δεβετζή

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ