Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 169 τελικές δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται η Βέροια για το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Afisa Veroia_open_2018

Afisa Veroia_open_2018Με σημαντική, για μία ακόμα φορά, ανταπόκριση από αθλητές, γονείς και σωματεία η Βέροια ετοιμάζεται για το 5ο ανοιχτό πρωτάθλημά της στις μικρές ηλικίες. Το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο θα φιλοξενήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Απριλίου, το αναπτυξιακό τουρνουά «Φώτης Τσιαλτζούδης» και περιμένει 169 αθλητές κι αθλήτριες από 45 σωματεία όλης της χώρας. Αναμφίβολα πρόκειται για ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών (πάνω από 180 ήταν οι αρχικές δηλώσεις, αλλά προέκυψαν ακυρώσεις), με δεδομένο ότι είναι το 11ο και τελευταίο όπεν στο φετινό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., οι γονείς έχουν ξοδέψει χρήματα και ενέργεια σε μεγάλο βαθμό, ενώ πολλοί αθλητές έχουν εξασφαλισμένη από καιρό τη συμμετοχή τους στον τελικό του Μαΐου. Όπως κάθε χρόνο το όπεν αφιερώνεται στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας και τα δύο σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της πόλης, τον Α.Σ.Ε.Α. και τον Ο.Ε.Α.. Συνολικά θα γίνουν έξι ηλικιακές κατηγορίες.

Είναι αυτές των νέων, των παίδων, των κορασίδων, των παμπαίδων, των παγκορασίδων και των μίνι παμπαίδων. Μόλις για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν δεν κατέστη δυνατό να γίνει η κατηγορία των νεανίδων λόγω περιορισμένων δηλώσεων. Οι 169 συμμετοχές χωρίζονται σε 12 νέους, 43 παίδες, 15 κορασίδες, 53 παμπαίδες, 27 παγκορασίδες και 19 μίνι παμπαίδες. Μετά την Αλεξανδρούπολη τον Μάρτιο η Βόρεια Ελλάδα θα δώσει βροντερό «παρών» και στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Πέρα από τα δύο σωματεία της Βέροιας θα έχουν παρουσία σύλλογοι από τη Φλώρινα, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, την Ορεστιάδα, την Καστοριά, την Αθήνα, τη Χίο, την Κοζάνη, την Έδεσσα, τη Λάρισα, τη Δράμα, τα Χανιά, την Πάτρα, τα Λεχαινά Ηλείας, τις Σέρρες, την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.

Στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. γίνεται σήμερα νωρίς το απόγευμα η κλήρωση των ομίλων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματά της στο σάιτ των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και τη διεύθυνση http://www.ttscore.io/event/93. Αυτές τις ημέρες θ’ ανακοινωθούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων.

* Νούμερο 1 φαβορί είναι ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο όπεν του Βελγίου, που αρχίζει αύριο στο Σπα. Φυσικά, βρίσκεται στην κορυφή των seedingχάρη στην υψηλή του θέση (13η) στο παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης Απριλίου των νέων. Παρόλα αυτά κανένα φαβορί δεν αποφεύγει τη φάση των γκρουπ στο απλό. Ο Σγουρόπουλος τέθηκε επικεφαλής στο 1ο γκρουπ και αντιμετωπίζει αύριο τον Άγγλο Σαγιάν Σιρά και τον Ισπανό Αλβάρο Γκάινζα. Στο διπλό νέων με τον Νορβηγό Μπόργκαρ Χάουγκ είναι 2ο φαβορί. Ο αγώνας με τον Γκάινζα αρχίζει στις 11 ώρα Ελλάδας (10:00 τοπική), γίνεται στο τραπέζι 1 και πρόκειται να μεταδοθεί απευθείας στο ίντερνετ (https://www.youtube.com/watch?v=idJWCAAwa5I&feature=youtu.be το λινκ).

                                     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ