Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το ανοιχτό πρωτάθλημα της Τρίπολης περιμένει και φέτος όλους τους φίλους του αθλήματος

Με τις θετικές προϋποθέσεις, που δημιούργησε στις ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις του τα τελευταία χρόνια και με την αγάπη που δείχνει προς το πινγκ πονγκ, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης ετοιμάζει και φέτος ένα ακόμα τουρνουά-κάλεσμα σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου φιλοξενεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης το «TRIPOLIS Ping Pong open 2012» και περιμένει βετεράνους, ανεξάρτητους, αλλά και εν ενεργεία αθλητές κι αθλήτριες να δώσουν μαζικά το «παρών», όπως έκαναν στα αντίστοιχα τουρνουά το 2010 και το 2011! Ο Σ.Α.Τ., που μεγαλώνει τη δραστηριότητά του στην επιτραπέζια αντισφαίριση με προπονητή από φέτος το πρώην μέλος της εθνικής παίδων Δημήτρη Στυλιανέση, διοργανώνει το ανοιχτό πρωτάθλημα σε συνεργασίαμε τον Δήμο Τρίπολης, τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

Το όπεν περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού σε άνδρες και γυναίκες και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες εν ενεργεία αθλητών, τρεις βετεράνων και πέντε ανεξαρτήτων. Το Σάββατο θ’ αγωνιστούν οι βετεράνοι και οι εν ενεργεία και την Κυριακή οι ανεξάρτητοι. Τα παιχνίδια θα γίνουν σε 12-14 τραπέζια σε παρκέ δάπεδο και το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους αρχικά και απλό νοκ άουτ στη συνέχεια με αγώνα και για τις θέσεις 3-4. Η κλήρωση της πρώτης φάσης θα γίνει στις 9 το πρωί της κάθε ημέρας και μισή ώρα μετά θ’ αρχίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο e-mail: ping-pong@otenet.gr, πέρα από τα ονόματα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται η κατηγορία, η ημερομηνία γέννησης, η πόλη και τηλέφωνα επικοινωνίας, το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ και η σχετική προθεσμία λήγει την προσεχή Πέμπτη 25 του μήνα.

Εκτός από τα έπαθλα για τους νικητές, οι διοργανωτές έχουν και αυτή τη χρονιά μία σειρά από προσφορές, που αναδεικνύουν την περίφημη αρκαδική φιλοξενία. Έτσι, μεταξύ των αθλητών/τριών, που θα πλασαριστούν στην πρώτη 8άδα της κάθε κατηγορίας, θα κληρωθεί από μία δωρεάν διήμερη διανυκτέρευση σε πολυτελή ξενοδοχειακά καταλύματα, ενώ μετά από κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες κάθε ημέρας θα δοθούν τέσσερα ακόμα ανάλογα δώρα για ξενώνες και ξενοδοχεία της Αρκαδίας. Επίσης, στη διάρκεια των αγώνων θα παρέχονται δωρεάν φυσικοί χυμοί, εμφιαλωμένα νερά, φρούτα και εδέσματα και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί από μία ατομική φιάλη κρασιού. Ο Σύλλογος της Τρίπολης ευχαριστεί ιδιαίτερα όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες, «που με αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο έγιναν χορηγοί της προσπάθειας για την επιτυχία του όπεν».

Οι κατηγορίες των αγώνων είναι οι εξής:

Ενεργ1: Εν ενεργεία 20-29 ετών

Ενεργ2: Εν ενεργεία 30-39 ετών

Βετ1: Βετεράνων 40-49 ετών

Βετ2: Βετεράνων 50-59 ετών

Βετ3: Βετεράνων 60+

Αν1: Ανεξαρτήτων έως 29 ετών

Αν2: Ανεξαρτήτων 30-39 ετών

Αν3: Ανεξαρτήτων 40-49 ετών

Αν4: Ανεξαρτήτων 50-59 ετών

Αν5: Ανεξαρτήτων 60+

Αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων δημοσιεύεται στο site του Σ.A. Tρίπολης www.tripolitennis.gr, όπως και στο site της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr.

                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ