Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πετυχημένη η προσπάθεια στο 1ο αξιολογημένο όπεν του Σπίνθαρου για βετεράνους και ανεξάρτητους

Spintharos Open_2018_anexartitoi

Spintharos Open_2018_anexartitoiΜε κάθε επισημότητα ένα νεοσύστατο σωματείο-μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης οργάνωσε Spintharos Open_2018_agones_salaεπιτυχώς το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην Ελευσίνα, τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών. Ο Α.Ο. Σπίνθαρος διοργάνωσε το 1ο αξιολογημένο τουρνουά σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.) και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., τού έδωσε την επωνυμία «Venus Spintharos Ping Pong Open 2018» και συνάντησε καλή ανταπόκριση από βετεράνους και ανεξάρτητους. Επιπλέον, πήρε και την έγκριση να διεξάγει το όπεν σε γυμναστήριο, που χρησιμοποιείται και για αγώνες της ομοσπονδίας και το συνολικά θετικό αποτέλεσμα ενθαρρύνει τους διοργανωτές να συνεχίσουν ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον. Το «Venus Spintharos Ping Pong Open 2018» φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας στην Παλαιά Ελαιουργική, εντάχθηκε στα βαθμολογούμενα του Π.Ο.Φ.Επ.Α. και συγκέντρωσε περίπου 60 άτομα.

Spintharos Open_Veteranon_50_2018Έγιναν τέσσερις κατηγορίες, από δύο σε βετεράνους και ανεξάρτητους. Υπήρξαν ενοποιήσεις κατηγοριών, όπου ήταν λίγοι οι συμμετέχοντες, ενώ δεν προέκυψε ξεχωριστή κατηγορία γυναικών – η παλιά διεθνής Μαρία Καλογιάννη αγωνίστηκε με τους άνδρες. Έγιναν όμιλοι και αργότερα νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση. Επίσης, οι αγωνιζόμενοι είχαν κι άλλο κίνητρο πέραν των επάθλων και του πίνακα αξιολόγησης, καθώς υπήρχαν δώρα από τους χορηγούς Βutterfly (είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης), Patseas (ρολόγια) και Physiolysis (φυσικοθεραπείες). Στους συμμετέχοντες δόθηκαν μπλουζάκια της εταιρείας πινγκ πονγκ και στη συνέχεια κληρώθηκαν για όλους ρολόγια και φυσικοθεραπείες. Αυτομάτως είχαν από έναν λαχνό βετεράνοι και ανεξάρτητοι κι από κει και πέρα όσες περισσότερες νίκες έκανε κάποιος, τόσους λαχνούς έπαιρνε.

Spintharos Open_2018_aponomi_anexartitoiΤο σωματείο Σπίνθαρος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες «για τη στήριξη σε αυτή την πρώτη μας προσπάθεια» και άπαντες φανέρωσαν την επιθυμία να οργανωθεί και την επόμενη χρονιά ανάλογο eventκι ακόμα καλύτερα. Επίσης, τόσο οι διοργανωτές όσο και οι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από τις υπέροχες εγκαταστάσεις της Ελευσίνας, άλλωστε είναι γνωστό ότι η αίθουσα φτιάχτηκε με προδιαγραφές του αθλήματος κι έχει φιλοξενήσει ακόμα και διεθνείς αγώνες.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18-50 ΕΤΩΝ:

1. Αχιλλέας Ζαφείρης

2. Αριστείδης Κουτσούμπας

3. Θωμάς Παπαδόπουλος

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 50+ ΕΤΩΝ:

1. Ευάγγελος Λυκουρίνος

2. Γιώργος Βάγιας

3. Χρήστος Στάμου

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 40-49 ΕΤΩΝ:

1. Αλεξάντερ Κρουζίνσκι

2. Δημήτρης Μαντάς

3. Γιάννης Συμεωνίδης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 50+ ΕΤΩΝ:

1. Αλέξανδρος Δέσης

2. Πέτρος Ξαρχάκος

3. Στάθης Χρυσίδης

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ