Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων της Τ.Ε. Πελοποννήσου είχε ο Μ. Κολυμπάδης

Θέματα της Τοπικής Επιτροπής Πελοποννήσου και προβλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή συζήτησε με εκπροσώπους σωματείων – μελών της ομοσπονδίας ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα την Τετάρτη. Στη συνάντηση είχαν εκπροσώπους 17 σωματεία, που ανήκουν στη δύναμη της Τ.Ε. Πελοποννήσου, από τα 21 τα οποία είναι ενεργά την περίοδο αυτή στην ευρύτερη περιοχή. Ήταν ίσως η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που έγινε πολυπληθής συγκέντρωση στην περιοχή, πράγμα που σηματοδοτεί το έντονο ενδιαφέρον των σωματείων για το μέλλον του αθλήματος στην Πελοπόννησο. Ο Μανώλης Κολυμπάδης συζήτησε εκτενώς για τα προβλήματα του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, για τη σύσταση της νέας Τοπικής Επιτροπής, τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας της, για το επερχόμενο όπεν στη μνήμη του Γιάννη Ασημακόπουλου και για διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν τα πελοποννησιακά σωματεία.

Όλοι οι εκπρόσωποι ευχήθηκαν στον πρόεδρο της ομοσπονδίας καλή θητεία, δύναμη και κουράγιο για να μπορέσει το άθλημα να μείνει ζωντανό και όσο γίνεται με λιγότερες απώλειες για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα. Επίσης, αρκετοί από τους ανθρώπους των παριστάμενων σωματείων δήλωσαν διαθέσιμοι για να εργαστούν στο πλαίσιο της νέας Τοπικής Επιτροπής, που η σύνθεσή της θα αποφασισθεί από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην προσεχή συνεδρίασή του.

Δόθηκε κυρίως έμφαση στα ακόλουθα ζητήματα:

1. Στο γεγονός ότι το όπεν στη μνήμη του Γιάννη Ασημακόπουλου θα πρέπει να σημειώσει επιτυχία τόσο από άποψη οργανωτική όσο και από άποψη συμμετοχών και για το σκοπό αυτό συζητήθηκαν ιδέες και προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

2. Στην εύρυθμη λειτουργία του κλιμακίου επίλεκτων της Τοπικής Επιτροπής και στους κανόνες που θα την διέπουν.

3. Στα καθήκοντα της Τοπικής Επιτροπής και στις σχέσεις της με την κεντρική διοίκηση της ομοσπονδίας.

Μετά τη λήξη της συγκέντρωσης, διάχυτη ήταν η αισιοδοξία όλων πως μια νέα σελίδα ανοίγεται για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Πελοποννήσου με δεδομένη τη θέληση όλων να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει τέλος να προστεθεί ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου της ομοσπονδίας σύντομα θα επισκεφθούν τις έδρες των Τοπικών Επιτροπών σ’ όλη τη χώρα προκειμένου να τοποθετήσουν τις νέες διοικήσεις τους αλλά και να ενημερωθούν για τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν τα σωματεία-μέλη τους.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ