Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και φέτος το τουρνουά της Τήνου

Tinos 2017_genikotero

Tinos 2017_genikoteroΔημιούργησε όμορφη εικόνα γενικά για τον αθλητισμό του νησιού και ενθουσίασε συμμετέχοντες και συνοδούς γι’ άλλη μια χρονιά το φιλικόTinos 2017_anamnistiki τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Τήνου. Ήταν το 5ο διαδοχικό και οργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων λυκείων Τήνου από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνας και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Τήνου. Συγκέντρωσε 60 άνδρες και γυναίκες και πέρα από την απεριόριστη συμμετοχή των ντόπιων φίλων του αθλήματος προσκαλεί κάθε χρόνο σωματεία από την Αθήνα. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν παιχνίδια, η αγωνιστική δράση σε πέντε τραπέζια διήρκησε κοντά στις 14 ώρες και αναμφίβολα το τουρνουά πέτυχε τον σκοπό του, που είναι να προβάλλει το πινγκ πονγκ στο νησί και να προάγει τον πολιτισμό και την ευγενή άμιλλα.

Tinos 2017_aponomi_koritsakiaΤοπικοί άρχοντες επισκέφτηκαν τον χώρο κι έδειξαν και με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους στην προσπάθεια του Ποσειδώνα, ενώ πριν Tinos 2017_fasiαπό την έναρξη των αγώνων τελέστηκε αγιασμός. Ακολούθησε μικρός χαιρετισμός από την αντιδήμαρχο Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη και τον έφορο του σωματείου Ευάγγελο Περιβολαράκη. Η αντιδήμαρχος καλωσόρισε τις αποστολές και τόνισε ότι αυτοί οι αγώνες θέλουν από τη μια πλευρά ν’ αναδείξουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι κι από την άλλη να δημιουργήσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Ο έφορος του Ποσειδώνα, ο οποίος είναι και ο οργανωτής της όλης προσπάθειας, στάθηκε στη σημασία της καθιέρωσης αυτού του τουρνουά και ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές και όλους τους χορηγούς για τη βοήθεια. Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης κι έκαναν απονομές ο έπαρχος Τήνου Ιωάννης Γιαγιάς και η πρόεδρος του Ποσειδώνα Μαρία Δελατόλα. Θυμίζουμε ότι το τοπικό σωματείο έχει αναπτύξει καλή δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση και απασχολεί αθλούμενους διαφόρων ηλικιών με προπονητή τον παλιό αθλητή του Άρη Νικαίας Βαγγέλη Τόμπρο.

Tinos 2017_Aponomi_gimnasioΓια το φετινό event ταξίδεψαν από την Αθήνα αθλητές και αθλήτριες από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου, τον Πανιώνιο Γ.Σ., τον Άτλαντα Αγίας Βαρβάρας και τον Α.Ν.Π.Ο. Αμοργού. Μαζί με τους αθλητές του Ποσειδώνα σχημάτισαν έξι κατηγορίες, μάλιστα πολλοί νεαροί επέλεξαν ν’ αγωνιστούν σε παραπάνω από μία κατηγορία ώστε να δώσουν περισσότερους αγώνες. Τα παιδιά από την Τήνο είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις ικανότητές τους με αθλητές άλλων ομάδων, όπως και να δουν καλό αγωνιστικό επίπεδο στις πιο μεγάλες ηλικίες. Τα παιδιά από την Αθήνα έζησαν ξεχωριστή εμπειρία και πέρα από τα φιλικά ματς ευχαριστήθηκαν τη διήμερη παρουσία τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Γονείς και συγγενείς των αγωνιζόμενων γέμισαν την αίθουσα κι ομόρφυναν την ατμόσφαιρα με το θερμό χειροκρότημα. Στη γραμματεία ήταν γι’ άλλη μια χρονιά η διαιτήτρια Αλίκη Στακιά. Στους νικητές απονεμήθηκαν έπαθλα, ενώ όλοι οι αθλούμενοι πήραν δίπλωμα συμμετοχής. Επίσης, ο καταξιωμένος προπονητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου Άρης Τσακίρογλου έδωσε ως αναμνηστικό στους ανθρώπους του Ποσειδώνα το έμβλημα του σωματείου.

Tinos 2017_agoriaΟι νικητές και οι νικήτριες:

Κατηγορία ανδρών/γυναικών (32 συμμετοχές):

1. Γεράσιμος Παΐζης

2. Δημήτρης Σαρρής

3. Αναστάσιος Θεοχάρης

-. Νίκος Κοντόπουλος

Κατηγορία λυκείου αγοριών (20 συμμετοχές):

1. Πλούταρχος Καλλιγάς

2. Ευάγγελος Μαλλιαρός

3. Βασίλης Νικηφόρος

-. Σίμων Δελώτης

Κατηγορία γυμνασίου αγοριών (20 συμμετοχές):

1. Πλούταρχος Καλλιγάς

2. Ευάγγελος Μαλλιαρός

3. Γιώργος Άνδροβικ

-. Βασίλης Νικηφόρος

Κατηγορία γυμνασίου κοριτσιών (13 συμμετοχές):

1. Μαρία-Αποστολία Παπαμακρή

2. Ιόλη Κυριάκου

3. Νιόβη Αναστασιάδη

– Άννα Αναστασιάδη

Tinos 2017_aponomi_dimotiko_agorionΚατηγορία δημοτικού αγοριών (4 συμμετοχές):

1. Χρήστος Κισκάκης

2. Φραγκίσκος Δελώτης

3. Κώστας Φάκαρος

-. Γιάννης Μπάλιος

Κατηγορία δημοτικού κοριτσιών (5 συμμετοχές):

1. Αθηνά Φακάρου

2. Μαύρα Κοντοπούλου

3. Άλκηστη Κασίμη

4. Αιμιλία Μόκα

5. Ρίκα Μάλλιαρη

 

* Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί τον Ποσειδώνα Τήνου για τις φωτογραφίες 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ