Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Η Τήνος κρατάει την παράδοση με το 5ο φιλικό τουρνουά της

Tinos tournoua_afisaΗ επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει την τιμητική της αυτό το Σάββατο στην Τήνο. Το καθιερωμένο φιλικό τουρνουά θ’ αποτελέσει ξεχωριστό αθλητικό γεγονός για το όμορφο κυκλαδίτικο νησί και θ’ αναδείξει γι’ άλλη μια χρονιά την αγάπη του για το ολυμπιακό άθλημα. Είναι η 5η συνεχή χρονιά, που ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας οργανώνει το ατομικό τουρνουά με προσκλήσεις. Στο πλευρό του ως συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο δήμος Τήνου. Όλοι μαζί ελπίζουν να βγάλουν εικόνα, που θα ικανοποιήσει τις αποστολές και παράλληλα ν’ αυξήσουν τη δημοτικότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο νησί.

Οι αγώνες φιλοξενούνται μεθαύριο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων λυκείων Τήνου στη Χώρα. Ο Ποσειδώνας απευθύνει κάθε χρόνο πρόσκληση σε διάφορα σωματεία και φέτος θα δώσουν το «παρών» αθλητές και αθλήτριες από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου, τον Πανιώνιο Γ.Σ., τον Άτλαντα Αγίας Βαρβάρας και τον Α.Ν.Π.Ο. Αμοργού, ο οποίος επίσης λειτουργεί στην Αθήνα. Μαζί τους θα είναι φυσικά αθλητές του Ποσειδώνα και θα σχηματιστούν κατηγορίες για όλες τις ηλικίες. Η δράση αρχίζει νωρίς το πρωί, ολοκληρώνεται το βράδυ και θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια στις παμπαιδικές, τις παιδικές και τις εφηβικές κατηγορίες, όπως και μία κοινή για άνδρες και γυναίκες.

Ο Ποσειδώνας εμφανίζει αξιοσημείωτη κινητικότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ενώ καλλιεργεί ακόμα τον στίβο και το βόλεϊ. Διαθέτει ανδρικό και γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μετέχει στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, όπως επίσης στα αναπτυξιακά τουρνουά και τα ανοιχτά Πανελλήνια πρωταθλήματα.    

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped