Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. απένειμε τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων Αττικής 2016-2017

Veteranoi G_Attikis_giorti

Veteranoi G_Attikis_giortiΣε φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα έγινε την Παρασκευή, σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, η ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Veterano Kipello_anexartitonΟμίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την απονομή των επάθλων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της Αττικής. Ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. απένειμε μετάλλια και κύπελλα στις ομάδες, που πρωταγωνίστησαν στην αγωνιστική χρονιά 2016-17 στις τέσσερις κατηγορίες της Αττικής, στο Κύπελλο Ανεξαρτήτων, ενώ έκανε και ειδικές βραβεύσεις σε παλιούς πρωταθλητές. Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο αντιδήμαρχος του ίδιου δήμου Βασίλης Παπαμιχαήλ και ο αντιδήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Φίλιππος Φόρτωμας. Την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Παπαγεωργίου.

Veteranoi Mandilas_giortiΜε ειδικά βραβεία τιμήθηκαν οι παλιοί πρωταθλητές Γιάννης Μάνδηλας, Νίκος Φερλέμης και Γιάννης Λογοθέτης και χειροκροτήθηκαν Veteranoi Ferlemis_giortiθερμά από τους παρευρισκόμενους. Στην κατηγορία Α’ Aττικής πήραν κατά σειρά το χρυσό, το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο ο Άκτωρ, ο Άκτωρ 2 και το Πάνθεο 16 αντίστοιχα. Στη Β’ Αττικής πρώτευσε ο Άτλας και τον ακολούθησαν το Σ.Ε.Π. Αιγάλεω και οι Βετεράνοι Δήμου 3 Β.

Στη Γ’ Αττικής τα μετάλλια πήραν οι Βετεράνοι Αθηναϊκού, οι Αιώνιοι Έφηβοι και ο Α.Σ. ΑΛΦΑ αντίστοιχα, όπως και στη Δ’ Αττικής το Ping pong Δάφνη, οι Middle Earth 2013 και οι Ανεξάρτητοι Αθηναϊκού.

Τα έπαθλά τους έλαβαν και οι ομάδες για το 4ο Κύπελλο ανεξαρτήτων. Την 1η θέση κατέλαβαν οι Ανεξάρτητοι Α.Ο. Ταταύλα, τη 2η ο Άτλας και την 3η οι Top Masters Ελληνικού.

Veteranoi politomoteroiΕπίσης, έγινε απονομή επάθλου στους πολυτιμότερους παίκτες των πρωταθλημάτων, που προέκυψαν από ψηφοφορία του Π.Ο.Φ.Επ.Α.. Veteranoi B_Attikis_giortiΉταν ο Γιάννης Κορδούτης στην Α’ κατηγορία, ο Παναγιώτης Πολυχρονόπουλος και ο Σωκράτης Παντελίδης στη Β’, ο Μιχάλης Χαρίδας στη Γ’ και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος στη Δ’. 

 

 

* Απονομές επάθλων σε ομάδες, που πρωταγωνίστησαν στη Γ΄κατηγορία και το Κύπελλο Ανεξαρτήτων. Απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην πρωταθλητή Ελλάδας και διεθνή αθλητή Γιάννη Μάνδηλα αριστερά και στον παλιό πρωταθλητή και προπονητή Νίκο Φερλέμη δεξιά. Επίσης βράβευση των αθλητών Παναγιώτη Πολυχρονόπουλου και Σωκράτη Παντελίδη ως πολυτιμότεροι στην περσινή Β’ κατηγορία και δίπλα η απονομή στις νικήτριες ομάδες της Β’ κατηγορίας 

Φωτογραφίες Γιώργος Μπαρμπέρης

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ