Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη 13η θέση του World Team Ranking η εθνική ανδρών τον Οκτώβριο

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση των ατομικών ranking list για τον Οκτώβριο, η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε και τους πίνακες αξιολόγησης για τις εθνικές ομάδες. Το ελληνικό συγκρότημα των ανδρών βρέθηκε μία θέση ψηλότερα αυτόν τον μήνα, συγκεκριμένα είναι στη 13η με 235 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς εμφανίζει και η Βόρεια Κορέα. Τον Σεπτέμβριο  η ομάδα του Κώστα Βατσακλή ήταν στη 14η θέση.

Στο World Team Ranking των γυναικών η Ελλάδα διατηρήθηκε τον Οκτώβριο στα ίδια ακριβώς επίπεδα. Είναι στο νούμερο 44 με 144 βαθμούς. Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι πλησιάζει η επόμενη πρόκληση για τις εθνικές μας ομάδες και είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων. Η κορυφαία διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου στο Χέρνινγκ της Δανίας και οι διεθνείς μας συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την εντατική προετοιμασία τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

* Πρωταγωνιστής ήταν το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Φραγκούλης και στη νέα νίκη της Μπαγιάρ Αρζεντάν 2 για το γκρουπ Α της Γ΄γαλλικής κατηγορίας. Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Μπαγιάρ κατέβαλλε εντός έδρας της Τορίν Φονιλάρ 1 με 11-8 και ο Έλληνας πρωταθλητής είχε και πάλι μόνο θετικά αποτελέσματα. Ξεπέρασε τους Φλοριάν Λενιόρ, Ριέρ Μπεζάρ και Ερίκ Ντουράν στο απλό, ενώ σημείωσε νίκη και στο διπλό. Με προεξέχοντα τον 20χρονο διεθνή, που καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, η Μπαγιάρ Αρζεντάν 2 προηγείται στη βαθμολογία του γκρουπ Α της National 1 με 6 βαθμούς.

                                                     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ