Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης για την ολυμπιακή πρόκριση του Σγουρόπουλου: «Πολύ μεγάλη επιτυχία, αδιαμφισβήτητη η πρόοδος του αθλήματος»

Kolimpadis Praga_me_Kapralo_gia_EOE

Kolimpadis Praga_me_Kapralo_gia_EOEΔικαιωμένοι για την προσπάθειά τους και στις νεαρές ηλικίες αισθάνονται στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Είναι πολλές οι καλές στιγμές τα τελευταία χρόνια, αλλά ειδικά φέτος τα αποτελέσματα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο σημαντικότερος εκφραστής της προόδου του αθλήματος και με τη χτεσινή πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων του 2018 χάρισε νέα πλατιά χαμόγελα. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για την πρόκριση του 17χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στο Μπουένος Άιρες και τόνισε ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος. Ήταν άλλωστε, συμμετοχή και πρόκριση σε αγώνες, που σχετίζονται και με την ιδιότητά του ως γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο Μανώλης Κολυμπάδης υπογράμμισε ότι είναι ολοφάνερη και αδιαμφισβήτητη η άνοδος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι πολιτεία και ομοσπονδία θ’ ανακοινώσουν σύντομα ευχάριστες εξελίξεις για το άθλημα. Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

«Η ολυμπιακή πρόκριση του Σγουρόπουλου είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος. Για πρώτη φορά θα είμαστε παρόντες σε Ολυμπιακό τουρνουά νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση, όπως για πρώτη φορά είχαμε συμμετοχή σε Προολυμπιακό τουρνουά. Αυτό δείχνει την πολύ μεγάλη πρόοδο του αθλήματος, καθώς μην ξεχνάμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε και τα διαδοχικά μετάλλια από τις αθλήτριές μας στα όπεν νέων του WorldJuniorCircuit. Οι επιτυχίες του Σγουρόπουλου μαζί με τα αποτελέσματα όλων των άλλων παιδιών στα τουρνουά του εξωτερικού πιστοποιούν μία προφανή και αδιαμφισβήτητη άνοδο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο διεθνές στερέωμα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και στέλνω το μήνυμα ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση ν’ ανακοινώσουμε, η ομοσπονδία μαζί με την πολιτεία, ωραία πράγματα για το άθλημά μας. Δεν μπορώ ακόμα να κάνω αποκαλύψεις, πάντως είναι πράγματα που είχε υποσχεθεί ο υπουργός κύριος Βασιλειάδης όταν είχε δεχθεί τον Γιάννη στο γραφείο του ώστε να τον συγχαρεί για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

 

* Ο Μανώλης Κολυμπάδης (τρίτος από τα αριστερά) σε αναμνηστική φωτό από την παρουσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Πράγα για την πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών. Διακρίνεται ανάμεσα στο μέλος της Ολομέλειας Ξένια Αργειτάκη, τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. Σπύρο Καπράλο και το μέλος της Ε.Ο.Ε. και πρόεδρο της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Μανώλη Κατσιαδάκη. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ