Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Κοζάνη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το Σαββατοκύριακο με το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά

SEA Kozanis_lavaro

SEA Kozanis_lavaroΠανέτοιμη να ζήσει μία ξεχωριστή στιγμή είναι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Κοζάνης. Στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης διεξάγεται αύριο και μεθαύριο το 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα νεαρών ηλικιών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι το 1ο πανελλήνιας εμβέλειας, που φιλοξενεί η υπέροχη πόλη της Μακεδονίας. Αποτελούσε για καιρό βασική επιθυμία της, θα το είχε κάνει νωρίτερα αν δεν προέκυπτε απρόοπτο εμπόδιο, ενώ είχε την τιμή να οργανώσει τον τελικό του θεσμού το 2016. Έφτασε όμως, η ώρα που περίμενε ανυπόμονα. Θα έχει τη χαρά να συγκεντρώσει τα ταλέντα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης απ’ όλη τη χώρα και με την αρωγή της τοπικής κοινωνίας φιλοδοξεί να μετατρέψει τους αγώνες σε γιορτή του αθλήματος! Οι συμμετοχές θα είναι 159 μετά τις τελευταίες ακυρώσεις και θα γίνουν οι κατηγορίες των νέων, των παίδων, των κορασίδων, των παμπαίδων, των παγκορασίδων και των μίνι παγκορασίδων. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης.

Μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης οι τελικές συμμετοχές χωρίζονται σε 23 νέους, 53 παίδες, 23 κορασίδες, 41 παμπαίδες, 11 παγκορασίδες και 8 μίνι παγκορασίδες. Αρχικά είχε δημιουργηθεί με 8 δηλώσεις η προϋπόθεση να γίνει και η κατηγορία των νεανίδων, αλλά μέχρι την ώρα της κλήρωσης προέκυψαν δύο ακόμα ακυρώσεις και η κατηγορία βγήκε από το πρόγραμμα. Η Βόρεια Ελλάδα θα έχει πολύ έντονη παρουσία, ενώ γενικά οι συμμετέχοντες προέρχονται από 43 σωματεία και 17 διαφορετικές πόλεις! Αγωνίζονται παιδιά από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα, τη Δράμα, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Καστοριά, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τις Σέρρες, τη Λάρισα, την Κόρινθο, τα Χανιά, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα και φυσικά την Κοζάνη.

Όπως σε κάθε όπεν φυσικά, θα πάρουν μέρος κορυφαία ονόματα των μικρών κατηγοριών ανεβάζοντας αγωνιστικό επίπεδο και συναγωνισμό. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι οι: Κωνσταντίνος Στάμου, Δημήτρης Στάμου στους νέους, Παναγιώτης Αδριανός, Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη στις κορασίδες, Γιάννης Πιστόλας, Ανδρέας Καρυπίδης στους παμπαίδες, Νεφέλη Καφάτου, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις παγκορασίδες και Γεωργία Σπανού, Χριστίνα Τζενίδη στις μίνι παγκορασίδες.  

Η δράση στο σύγχρονο γυμναστήριο Λευκόβρυσης θα εξελιχθεί σε 14 τραπέζια. Ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων και δύο ώρες μετά θα γίνει η τελετή έναρξης, που έχει προαναγγελθεί και στην αφίσα των αγώνων. Το τελευταίο ωράριο του Σαββάτου είναι στις 18:30. Στις 09:00 θ’ αρχίσει με παιχνίδια διαβάθμισης και το πρόγραμμα της Κυριακής και οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν στις 14:30.   

Η ιστοσελίδα του πρωταθλήματος είναι http://kozani2017.seak.gr και παρέχει διάφορες πληροφορίες στους φίλους του αθλήματος. Φυσικά λειτουργεί και ο ιστότοπος για τα αποτελέσματα των αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν onlineενημέρωση στη διεύθυνση  http://www.ttscore.io/event/26.

Το 1ο όπεν της Κοζάνης στηρίζουν συνολικά 33 χορηγοί και είναι οι ακόλουθοι:

  1. «ALFA» προϊόντα ζύμης
  2. Ελένη Β. Γάκη φούρνος
  3. Τσικριτζής-Καντίνα ταχυφαγείο
  4. Πανουκίδης Γεώργιος συνεργείο αυτοκινήτων
  5. TOP SYSTEM ανταλλακτικά αυτοκινήτων
  6. Κοτόπουλα «Αλέκος»
  7. «Πενήντα-Πενήντα» καφενές-μεζεδοπωλείο
  8. «Θεόφιλος» ταβέρνα
  9. Αθανασιάδης Δ. βιβλιοπωλείο
  10. Προϊόντα ΚΡΟΚΟΥ ΑΕΒΕ
  11. BERGERS STORIES Νατσιός Χ.
  12. «ΠΟΥΧΙΑΣ» Μεταφορική
  13. «ΑΣΛΑΝ» cafe-bar-meze
  14. «Στου αιώνα την παράγκα» μεζεδοπωλείο
  15. «Πέλαγος» ψαροταβέρνα
  16. «Εντύπωσις» τυπογραφείο
  17. «Άνεσις» ξενοδοχείο
  18. «Νεφέλη» ξενοδοχείο
  19. «Κατερίνα» ξενοδοχείο
  20. «Έλενα» ξενοδοχείο
  21. «Αλιάκμων» ξενοδοχείο
  22. «Ερμιόνιο» ξενοδοχείο
  23. Μπάγγος Μ. οικοδομικά υλικά
  24. e-pingpongshop.com Κατσαντώνης Ι.
  25. ΕΝΤΕΚΑ DISTILLERY
  26. EUROTAXI 24610 40500
  27. «Επί Χάρτου» ΛΙΟΓΑΣ Κ. χαρτικά
  28. Μηχανουργική Καπαγιαννίδης-Σισμάνης
  29. Πάπυρος BOOKSTORE
  30. Μιχαηλίδης Αναλώσιμα-Ανταλλακτικά-Service
  31. Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Ν. Κοζάνης
  32. AGIP Γκανάτσιος Παν.
  33. Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Κοζάνης

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Άρχισαν στο μεταξύ, οι δηλώσεις συμμετοχής στο αναπτυξιακό τουρνουά της Ελευσίνας. Από χτες συγκεκριμένα και θα υποβάλλονται στο σύστηµα on line δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr) έως και την Πέµπτη 26 Οκτωβρίου. Το καθιερωμένο όπεν θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. «Η Ελευσίς» το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου και το διοργανώνουν σε συνεργασία το τοπικό σωματείο και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ