Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παρούσα η επιτραπέζια αντισφαίριση και στη Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης της Καβάλας

Kavala giorti_agoras_paizoun_ping_pong

Kavala giorti_agoras_paizoun_ping_pongΜία ακόμα πολιτιστική εκδήλωση στην Καβάλα, μία ακόμα παρουσία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε εξωτερικό χώρο ώστε να έρθει Kavala giorti_agoras_September_2017εύκολα σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Ο Εμπορικός σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», την Αντιπεριφέρεια, το Επιμελητήριο και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών διοργάνωσαν από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου την Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης και συμπεριέλαβαν φυσικά μέσα σε αυτή και το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα φεστιβάλ, το οποίο έγινε στην κεντρική πλατεία Καβάλας και είχε φέτος μεγαλύτερη διάρκεια. Όπως ανέφερε στο ενημερωτικό του δελτίο ο Εμπορικός σύλλογος «στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού της πόλης, της ευρύτερης περιοχής αλλά και των τουριστών (Τούρκων και Βουλγάρων) για τα τοπικά προϊόντα αλλά και για τις υπηρεσίες της τοπικής αγοράς. Έχει αποδειχτεί στην Λευκή νύχτα ότι η ψυχολογία για την δημιουργία αγοραστικής κίνησης είναι σημαντικός παράγοντας. Συνδυάζοντας την κίνηση στην αγορά και το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς δημιουργήθηκε Η Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης».

Kavala giorti_agoras_StavrouΦιλοξενήθηκαν διάφορα σπορ, όπως το ποδόσφαιρο, το τάε κβον ντο, το τραμπολίνο και αγωνίσματα στίβου. Για την παρουσίαση της Kavala giorti_agoras_Kloounεπιτραπέζιας αντισφαίρισης φρόντισε και πάλι ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας. Τοποθέτησε δύο τραπέζια, μοίρασε παντού ενημερωτικά φυλλάδια και είχε υπεύθυνο τον προπονητή του σωματείου Γιάννη Σταύρου. Από τα τραπέζια πέρασαν περισσότερα από 200 παιδιά, όπως και μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Απόλαυσαν την ψυχαγωγία και τη μικρή επαφή με τη ρακέτα και πήραν τις απαραίτητες πληροφορίες για το άθλημα και τη δραστηριότητα του τοπικού σωματείου. Παράλληλα έπαιζαν κι έδιναν γεύση από την ομορφιά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης νεαροί αθλητές του Α.Σ.Ε.Α.. 

Γενικά στη γιορτή περίμεναν τους επισκέπτες συναυλίες, πάρτι, κλόουν, ξυλοπόδαροι, street show, χορευτικές παραστάσεις, καραγκιοζοπαίχτες, ηλεκτρονικά παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις. Οι διοργανωτές τόνισαν ακόμα ότι «μεγάλο βάρος δόθηκε για τους επαγγελματίες αλλά και φορείς της εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης έξω από την σχολική αίθουσα».

 

* Τέσσερα στιγμιότυπα από τη γιορτή με παιδιά που παίζουν πινγκ πονγκ, με τον προπονητή Γιάννη Σταύρου να καθοδηγεί και με κλόουν να διασκεδάζει τον κόσμο που επισκέπτεται τον χώρο των τραπεζιών 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ