Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόκριση και για την Παρίδη στο ταμπλό του απλού στην Ταϊπέι

Panepistimiada Paridi

Panepistimiada ParidiΔύο από τους τέσσερις αθλητές, που αγωνίζονται για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση στην 29η καλοκαιρινή Πανεπιστημιάδα της Ταϊπέι, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν καλό πλασάρισμα στο απλό. Μετά τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο στους φοιτητές κατέκτησε σήμερα την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό των φοιτητριών η Κωνσταντίνα Παρίδη (φωτό από τους αγώνες). Ο πρώτος είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο από χτες με δύο νίκες στον όμιλο και ακριβώς το ίδιο πέτυχε στον δικό της όμιλο σήμερα η Παρίδη. Τα νοκ άουτ ματς αρχίζουν μεθαύριο από τον γύρο των «64». Αντίθετα έμειναν έξω από το ταμπλό ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και ο Γιάννης Παπαδάκης, οι οποίοι αρκέστηκαν στη 2η θέση των ομίλων τους.

Η περσινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών πήρε την πρωτιά στο 40ο γκρουπ με δύο νίκες. Αρχικά ξεπέρασε τη Ζαρίνα Σαρίποβα από το Τατζικιστάν με 3-0 σετ (11-5, 11-5, 11-9) και στη συνέχεια τη Μάλακ Κιούρι από το Λίβανο με 3-1 (7-11, 11-6, 11-9, 11-8).

Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος είχε στο 29ο γκρουπ τον καθοριστικό αγώνα για την 1η θέση με αντίπαλο τον Γκουστάβο Κένζο Γιοκόντα. Κατέκτησε το 1ο σετ απέναντι στον Βραζιλιάνο αμυντικό, όμως στο τέλος κάμφθηκε με 3-1 σετ κι έμεινε εκτός ταμπλό (11-6, 7-11, 6-11, 9-11). Ο Γ. Κωνσταντινόπουλος είχε εξασφαλίσει από χτες την κορυφή στο 41ο γκρουπ. Την Παρασκευή είχε αγωνιστεί και ο Παπαδάκης στο 5ο γκρουπ κι εμφάνισε μία νίκη και μία ήττα. Η πρωτιά κρίθηκε σήμερα και την πήρε ο Ντέιβιντ Ρίτσπις. Ο Τσέχος σημείωσε και δεύτερο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον  Σιάο Ζικάνγκ από το Μακάο με 3-0 σετ.

Το ταμπλό αρχίζει από τον γύρο των «64». Θυμίζουμε ότι το τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ταϊβάν θα ολοκληρωθεί στις 29 του μήνα.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ