Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου θ’ αρχίσουν προετοιμασία οι προ-εθνικές ομάδες

Multiball training

Multiball trainingΤις προσκλήσεις για τη συγκρότηση των προ-εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών και την έναρξη της θερινής προετοιμασίας δημοσίευσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Στις προ-εθνικές ομάδες εντάσσονται 13 αθλητές και 8 αθλήτριες, δεν περιλαμβάνονται εκπλήξεις και η πρώτη συγκέντρωση ορίστηκε για την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 17:00 φυσικά στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στην πρόσκληση αναφέρεται ως αυστηρή προϋπόθεση ότι με εξαίρεση τους μόνιμους κατοίκους εξωτερικού «οι αθλητές και οι αθλήτριες που καλούνται, θ’ ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα των ομοσπονδιακών προπονητών, με ελάχιστο αριθμό παρουσιών κάθε εβδομάδα: τέσσερις -4- απογευματινές προπονήσεις» (όλες οι λεπτομέρειες στο λινκ https://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3864:prosklisi-sygkrotisis-pro-ethnikon-omadon-omospondiaki-aithousa-sef&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8). Επίσης, η ομοσπονδία ανακοίνωσε τις προσκλήσεις για την έναρξη των προπονήσεων στο κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών Βόρειας Ελλάδας (https://www.httf.gr/images/anak_kea_tebe17.pdf), όπως και για τη θερινή προετοιμασία στο κλιμάκιο επιλέκτων Δυτικής Ελλάδας (https://www.httf.gr/images/anak_therini_tede17.pdf).

Μέσα στους προσκληθέντες για τις προ-εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών είναι και παιδιά από τις κατηγορίες νέων, νεανίδων και κορασίδων. Για την έναρξη της προετοιμασίας καλούνται οι εξής:  

Αθλητές:

1. Καλλίνικος Κρεάνγκα

2. Παναγιώτης Γκιώνης

3. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

4. Κωνσταντίνος Λαγογιάννης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

5. Αναστάσιος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

6. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

7. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

8. Ιωάννης Παπαδάκης (Α.Ο. Πεύκης)

9. Κωνσταντίνος Αγγελάκης ( Α.Σ. Πρόοδος)

10.Ιωάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

11. Στράτος Δαμιανής (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

12. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

13. Δημήτρης Κορδούτης (Α.Ο. Ελληνικού)

Αθλήτριες:

1. Μαρία Χριστοφοράκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2. Αικατερίνη Τόλιου (Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου)

3. Φιλαρέτη Εξάρχου (Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου)

4. Γεωργία Ζαβιτσάνου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

5. Κωνσταντίνα Παρίδη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας)

6. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα)

7. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

8. Ντανιέλα Γραμματοπούλου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

Η προπονητική περίοδος για το κλιμάκιο της Βόρειας Ελλάδας αρχίζει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 19:30. Ο πίνακας των προσκληθέντων περιλαμβάνει συνολικά 20 αθλητές και 16 αθλήτριες. Οι προπονήσεις γίνονται στην αίθουσα του κλιμακίου (περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.).

Οι προσκλήσεις για τη Δυτική Ελλάδα αφορούν μόνο στη θερινή προετοιμασία και όχι στα τμήματα, που θα συγκροτήσουν το κλιμάκιο των επιλέκτων για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018. Η προετοιμασία θα γίνει στο διάστημα 18 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου και προσκλήθηκαν 23 αθλητές και 11 αθλήτριες. Έναρξη στις 18:00 και τόπος διεξαγωγής η αίθουσα του κλιμακίου επιλέκτων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

                                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ