Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγχαρητήρια από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για τον ευρωπαϊκό τίτλο του Σγουρόπουλου

Vasileiadis gia_sigxaritiria

Vasileiadis gia_sigxaritiriaΗ κορυφαία διάκριση του Γιάννη Σγουρόπουλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις της επιτραπέζιας Sgouros me_to_metallio_kai_ti_simaiaαντισφαίρισης, αλλά δημιούργησε αίσθηση και γενικότερα στους ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού. Είναι άλλωστε, πρωτόγνωρη επιτυχία από σταθερά εξελίξιμο και πολλά υποσχόμενο νεαρό αθλητή και ήρθε σε μεγάλο event, στο σημαντικότερο αγώνισμα και σε ατομικό άθλημα όταν γνωρίζουν οι πάντες πόσο δύσκολες είναι οι εποχές από οικονομικής άποψης για τα ερασιτεχνικά αθλήματα στη χώρα! Συγχαρητήρια επιστολή στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απέστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, που επικοινώνησε και προσωπικά με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν συγχαρεί επίσης τον αθλητή, τον προπονητή του και την ομοσπονδία ο Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Φυσικά η αναγνώριση στην ιστορική επιτυχία έχει έρθει από την έντονη προβολή στα Μέσα ενημέρωσης, όπως και από τα διθυραμβικά σχόλια και τις κοινοποιήσεις των ρεπορτάζ και των βίντεο από το Γκιμαράες στα socialmedia. Αντιδράσεις μάλιστα, που δεν προέρχονται μόνο από στελέχη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

«Η μεγάλη επιτυχία του αθλητή μας, Γιάννη Σγουρόπουλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο Γκιμαράες, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομοσπονδία σας. Παρακαλώ διαβιβάστε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου», ανέφερε στο τηλεγράφημα του προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Η Ελληνική Επιτραπέζια αντισφαίριση, ένα ταλαιπωρημένο άθλημα που όπως και όλα τα αθλήματα στην χώρα μας, την εποχή αυτή, αντιμετωπίζουν πολλά και δύσκολα προβλήματα, πανηγυρίζει από χτες το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του απλού νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που τελείωσε χτες στο Γκιμαράεζ της Πορτογαλίας. Ο αθλητής μας Γιάννης Σγουρόπουλος ύστερα από μια φανταστική εμφάνιση που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει αήττητος καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και απέδειξε πως έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον. Ταυτόχρονα απέδειξε πως στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης υπάρχει εκτός από τον πρωταθλητισμό και παραγωγή νέων αθλητών και αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό απ’ όλα. Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή, στην οικογένειά του που αυτή μόνο γνωρίζει της θυσίες που έχει κάνει, τον εθνικό προπονητή, κ.Κώστα Βατσακλή αλλά και την ομοσπονδία για αυτή την μεγάλη επιτυχία που τίμησε την πατρίδα μας και τον αθλητισμό της διεθνώς».

Ο Π.Σ.Α.Τ. από την πλευρά του, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τόνισε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου σας εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια, για την κατάκτηση από τον αθλητή σας, Γιάννη Σγουρόπουλο, του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Νέων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, που διεξήχθη στην Πορτογαλία.

Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μας στον αθλητή και τον προπονητή του για τη μεγάλη αυτή επιτυχία».

Τέλος, σε μήνυμά της στο facebook η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που ανέβασε και το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της, ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Σγουρόπουλο και την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης».

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK

* Στις εφημερίδες Sportday και «Γαύρος» έγινε πρωτοσέλιδη η διάκριση του Σγουρόπουλου. Μεταδόθηκε βεβαίως, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες.  

* Στον λογαριασμό της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο facebook (https://web.facebook.com/efoepa/) μπορείτε να διαβάσετε πολλά σχόλια για το χρυσό μετάλλιο του Σγουρόπουλου. Γενικά τα συγχαρητήρια έπεσαν «βροχή» από αθλητές, προπονητές, σωματεία, παράγοντες, αθλητικούς συντάκτες κ.α. όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Κάποια από τα πολλά σχόλια σε αυτό το σάιτ κοινωνικής δικτύωσης:

Christina Fili Επιτελους το χρυσό ηρθε κ μας ανήκει!!!σου ανήκει Γιανναρα κ εισαι άξιος!!να ξερεις οτι αυτο θα σε ακολουθεί σε ολη σου τη ζωη..μπορει τωρα να μη το αντιλαμβάνεσαι αλλα στη πορεία θα το καταλάβεις!!Σου ευχομαι αυτη να ειναι μονο η αρχη για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν κ εμεις απεξω να σε καμαρώνουμε,αυτη ομως ειναι η πρωτη σόυ κ δεν θα τη ξεχασεις ποτε!!Μπραβο σου!!!

Τμήμα πινγκ πονγκ ΧΑΝΘ Γιάννης Σγουρόπουλος Πρωταθλητής Νέων Ευρώπης!!!! Νιώσαμε ότι κρατούσαμε τη ρακέτα σου στον τελευταίο πόντο. Νιώσαμε το σφυγμό σου που χτυπούσε κόκκινο. Νιώσαμε ότι πήραμε όλοι μας το χρυσό. Νιώσαμε ότι ανεβήκαμε μαζί σου στο βάθρο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ γιατί μας έκανες όλους να πλημμυρίσουμε από τα ίδια συναισθήματα. Συγχαρητήρια!!

Chalkis Ping Pong Club Πριν λίγες μέρες παίζαμε μαζί του πινγκ πονγκ στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Σήμερα πήρε το χρυσό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Θερμά συγχαρητήρια στο μοναδικό Γιαννάρα Σγουρόπουλο και στον προπονητή μας Κώστα Βατσακλή. Μεγάλη μέρα για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, μεγάλη γιορτή για όλους τους Έλληνες. Είναι σίγουρο πως είναι ακόμα η αρχή.

Nikos Chatzialexiadis συγχαρητήρια για την πολυ μεγάλη επιτυχία της Ελληνικήε επ.αντ. ενας αγώνας δεκαετιών αρχίζει να φέρνει τους καρπούς .είθε να έχει συνέχεια προς δικαιώση των ανθρώπων που χρόνια παλεύουν να ανυψώσουν το άθλημα.

Xenophondas Holevas Συγχαρητηρια στον Giannaras Sgouropoulos γιατι ειναι ξεχωριστος, γιατι εχει μαθει απο μωρο να ξεπερνα τα ορια και τους στοχους του, ξανα και ξανα και δικαιως αποτελει το προτυπο ολων!

Συγχαρητηρια και στον Κωστη που ειναι παντα εκει συνδεδεμενος με τις Ελληνικες επιτυχιες των Αθλητων μας! Παντα ομως στις μεγαλες επιτυχιες των νεαρων Αθλητων μας οφειλουμε να αναγνωριζουμε και τους επιτυχημενους και αξιους Γονεις, χωρις αυτους ο Αθλητισμος μας θα ηταν κουρασμενος.
Συγχαρητηρια λοιπον στην Οικογενεια Σγουροπουλουγιατι πιστευουμε οτι ακομα δεν εχουμε δει τις μεγαλυτερες στιγμες αυτου του Παιδιου…!!!

Mavra Daskalaki Διπλά συγχαρητήρια στον Γιάννη μας, γιατί εκτός από χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης, είναι και χρυσό παιδί !!!! Giannaras Sgouropoulos …. εύχομαι και παγκόσμιος !!!!!!!!

Τάσος Αγιάνογλου Άξιος συγχαρητήρια !!!!!!!Σε όλο το team για πρώτη φορά στην Ιστορία της επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σε ευρωπαϊκό επίπεδο . Μας κάνεις περήφανους στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε !!!!!!!!!!

Nikos Konstantopoulos σπάνια επιτυχια για τον ελληνικο αθλητισμο, ελπίδα για το μελλον.

Βασίλης Καραουλάνης Μπράβο Γιάννη, μπράβο Κώστα, μπράβο και σε όλη την οικογένεια Σγουρόπουλου, που έχει δώσει τόσα στο άθλημα!!!

John Terpsidis ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

Anita Xatsatrian Δεν ξέρω Πόσα δάκρυα χαράς πια!

Ευαγγελια Τρωαδιτη ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ…ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑΝΝΗ , ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ !!!!!!!

Arhontoula Volakaki Συγχαρητήρια στον Giannaras Sgouropoulos και σε όλους όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν !!!!

Aliki Stakia Μπραβο μεγαλε Γιανναρα, εισαι και θα εισαι παντα πρωτος , μπραβο Βατσακλη εισαι καταπληκτικος !!!!!!!!

GeorgeIoannides Συγχαρητηρια !!! Χερομαστε διπλα για την επιτυχια του Γιαννη. Μπραβο σε ολους

Mary Logotheti Μπράβο Giannaras Sgouropoulos!!!! Σουαξίζεικαθεεπιτυχία!

Jonas Wilén Super Congratulations to both from STIGA!!

Panagiotis Armatas Συγχαρητηρια στον αθλητη και στον κοουτς,τον παλιο μου συμφοιτητή Κωστα για τη σπουδαια δουλεια που εχουν κανει με αποτέλεσμα τη μεγαλη διακριση.

Yannis Theodorakopoulos Μπράβο του, μπράβο στον Κώστα, τον προπονητή του, μπράβο στην ομοσπονδία!

KostasKotsis ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2017 !
Αυτο σου αξιζει! Και αυτη ηταν μονο η αρχη! Για ακομη μια φορα μας εκανες περηφανους!
Συνεχισε ετσι Giannaras Sgouropoulos

Thomas G. Papadopoulos Κοντέψαμε να πάμε από έμφραγμα αλλά χαλάλι! Χρυσός!!! Μπράβο στο Γιαννάρα. Έκανε την Ελλάδα περήφανη!

Ιλισσός Πινγκ Πονγκ Αεροβική Συγχαρητήρια για την μεγάλη σου διάκριση.Μας έκανες όλους περήφανους!!!!

Nikopoulos Kostas Μπράβο Giannaras Sgouropoulos Kai Κώστας ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ…Σήμερα γράψατε ιστορία…Συγχαρητήρια!!!

Savas Ertufan Ioannis is a braveheart and deserved the first position with his great game today. Passing through the two talented Romanian players with two tight games is a big achievement. Greece is lucky to have such a good young player who is a big hope. Watched him live in Dusseldorf against our Junior player Abdullah Talha Yiğenler

Simon Arvidsson Giannaras Sgouropoulos, one of the new players in BTK Rekord wins European Junior Championships in singles with one year left in the class! Congratulations 😀 Hopefully we will have even more fun than in this picture next season

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ