Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θαυμάσια ψυχαγωγία για τους φίλους του αθλήματος στο «Ταταύλα Ping Pong Open 2012»

Η μαζικότητα και η δημοφιλία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης φάνηκαν σε όλη τους τη διάσταση στο «Ταταύλα Ping Pong Open 2012», που έγινε την Κυριακή στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ο Αθλητικός Όμιλος Ταταύλα οργάνωσε στην έδρα του για πρώτη φορά ένα τουρνουά για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές και η συνολική εικόνα ήταν εξαιρετική. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 160, περισσότεροι από 100 ήταν οι ανεξάρτητοι και μάλιστα ανάμεσά τους βρέθηκαν και ορισμένοι ξένοι, που ζουν στη χώρα μας Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι δεν προέρχονταν μόνο από την Αθήνα, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κορινθία, ενώ αγωνίστηκαν και πρώην διεθνείς αθλητές, όπως ο Ντανιέλ Τσιόκας, ο Κώστας Κεχαγιάς, ο Γιάννης Τερψίδης, ο Τάσος Δασκαλόπουλος, ο Γιώργος Πετρόχειλος και η Λίλιαν Λουκά (η τελευταία επέλεξε να μετάσχει σε ανδρική κατηγορία).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα άρχισε στις 10:45 με τους ανεξάρτητους και ολοκληρώθηκε περίπου στις 19:30 με τελικούς των βετεράνων. Χρησιμοποιήθηκαν 12 τραπέζια στο παρκέ της κεντρικής σάλας, έγιναν επτά κατηγορίες στους άνδρες και μία ενιαία στις γυναίκες. Όλοι οι αθλητές απόλαυσαν παιχνίδια και ξεχωριστή σημασία είχε ο ενθουσιασμός πολλών ανεξάρτητων, οι οποίοι δεν έχουν στενή επαφή με το άθλημα, αλλά θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, έχουν πάρει μέρος στα πρωταθλήματα εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης, που διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ότι ενδιαφέρθηκαν για ένα ακόμα τουρνουά αποτελεί κέρδος για το άθλημα!

Η οργάνωση ήταν καλή, το πρόγραμμα κύλησε ομαλά και δεν υπήρξε πρόβλημα ούτε στις διαιτησίες, οι οποίες βγήκαν χάρη στην εθελοντική προσφορά των αθλητών. Ο κλιματισμός του γυμναστηρίου έκανε πιο άνετη την παραμονή των αθλούμενων, αλλά και των πολλών φίλων του πινγκ πονγκ, που επισκέφτηκαν το Βυζαντινό. Επίσης, η χορηγός εταιρεία ButterflyGPSportsπρόσφερε από μία τσάντα πινγκ πονγκ στους πρωταθλητές των έξι κατηγοριών, που είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Στο κλείσιμο των αγώνων τονίστηκε ότι το ιστορικό σωματείο θα κοιτάξει να δώσει συνέχεια στο «Ταταύλα PingPongOpen» βετεράνων και ανεξαρτήτων και γιατί όχι να το καθιερώσει.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία είναι οι εξής:

Βετεράνων και εν ενεργεία 30-39 ετών:

1. Νίκος Λάκατας

2. Κώστας Χυλομάτης

3. Χρήστος Ραγκούσης, Γιάννης Φάκαρος

Βετεράνων 40-49 ετών:

1. Ντανιέλ Τσιόκας

2. Γιώργος Πετρόχειλος

3. Νίκος Κοντόπουλος, Γιάννης Δήμας

Βετεράνων 50+ ετών:

1. Κώστας Χολής

2. Στυλιανός Μάγκος

3. Κώστας Κεχαγιάς, Μανώλης Δεβετζής

Ανεξαρτήτων έως 39 ετών:

1. Ματέο Τσανγκ (Κίνα)

2. Παναγιώτης Φωτάκης

3. Σανγιάι Κανκάρια (Ινδία), Αριστείδης Κουτσούμπας

Ανεξαρτήτων 40-49 ετών:

1. Βαρσλάβε Βάκλαβεκ (Πολωνία)

2. Γιάννης Συμεωνίδης

3. Αλέξανδρος Κρουζίνσκι (Πολωνία), Θόδωρος Θεοδωρίδης

Ανεξαρτήτων 50-59 ετών:

1. Γιώργος Βάγιας

2. Βασίλης Σταματιάδης

3. Λουκάς Γιαλούρης, Λάζαρος Μαρίνος

Ανεξαρτήτων 60+:

1. Κώστας Κούμπης

2. Ιωάννης Παγόπουλος

3. Απόστολος Ζέρδιλας, Παντελής Θεοδώρου

Ενιαία κατηγορία γυναικών:

1. Ειρήνη Κουτσουπίδου

2. Ρένα Φυλακούρη

3. Βασιλική Σταθά, Ευανθία Κωνσταντίνου

 

* Στο Στάδιο Ειρήνης φιλοξενήθηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ των τραπεζοϋπαλλήλων, που διοργανώνει η πανελλήνια ομοσπονδία τους (Ο.Τ.Ο.Ε.). Στους άνδρες κατέκτησε την 1η θέση ο Μιχάλης Χαρίδας (έπειτα από συναρπαστικό τελικό με τον Γιώργο Σταμέλο, καθώς αμφότεροι είναι ενε ενεργεία αθλητές) και στις γυναίκες η Ειρήνη Καλυβάκη. Πέρα από την παραχώρηση της αίθουσας στο φαληρικό στάδιο, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βοήθησε καλύπτοντας το κομμάτι των διαιτητών και του επιδιαιτητή.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ