Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι κληρώσεις στα ατομικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τους Έλληνες αθλητές

Gerasimatou pseira

Gerasimatou pseiraΟι τελικοί στο ομαδικό θα ολοκληρώσουν σήμερα το πρώτο μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων και χωρίς …χρονοτριβή η συνέχεια θα δοθεί από την Τετάρτη με τα ατομικά αγωνίσματα. Στο Γκιμαράες έγιναν το προηγούμενο διήμερο οι σχετικές κληρώσεις και οι 14 Έλληνες αθλητές γνωρίζουν πλέον τους πρώτους αντιπάλους τους σε απλό, διπλό και διπλό μικτό. Τα γαλανόλευκα χρώματα έχασαν την ευκαιρία για μετάλλιο στο ομαδικό νέων, ωστόσο έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και στα ατομικά και είναι σίγουρο ότι, κυρίως λόγω της φόρμας και της ποιότητας του Σγουρόπουλου, θα παλέψουν κι εκεί για κάποια μεγάλη διάκριση. Να δούμε τις κληρώσεις σε κάθε αγώνισμα:

Στο απλό νέων δύο αθλητές μας περνάνε από τον προκριματικό γύρο. Για να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό ο Στράτος Δαμιανής θα πρέπει να νικήσει την Τετάρτη τον Ισραηλινό Γκαλ Φαρφέλ και ο Δημήτρης Κορδούτης την ίδια μέρα τον Νορβηγό Άντριαν Βέτζελ. Την Πέμπτη στους «128» ο Γιώργος Σταματούρος θα παίξει με τον Σλοβένο Πέτερ Χρίμπαρ, ενώ ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που είναι 4ο φαβορί, περιμένει για να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο.

Στο απλό νεανίδων η Γεωργία Χατζάκη, η Τζούλια Μυτακίδου και η Χριστίνα Αθανασοπούλου βρίσκονται επίσης στον προκριματικό γύρο. Την Τετάρτη η Χατζάκη θ’ αναμετρηθεί με την Ξένια Μπετενκούρ από την Πορτογαλία, η Μυτακίδου με την Αρμίν Πετροσιάν από την Αρμενία και η Αθανασοπούλου με την Κύπρια Νεφέλη Πράλη. Η Ιωάννα Γερασιμάτου (στη φωτό από προσπάθειά της στο Γκιμαράες) είναι κατευθείαν στον 1ο γύρο (σ.σ. των «128») και την Πέμπτη θα κοντραριστεί με τη Σλοβάκα Τατιάνα Κουκούλκοβα.

Στο απλό παίδων οι Έλληνες αθλητές είναι απευθείας στον 1ο γύρο. Στους «128», την Πέμπτη, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης θ’ αντιμετωπίσει τον Ελβετό Ελίας Χαρντμέιερ, ο Γιάννης Δαμιανής τον Πορτογάλο Νταβίντ Μπέσα και ο Νίκος Κορδαλής τον Ουκρανό Βαλεντίν Γιούνσικ.

Επίσης την Πέμπτη αρχίζει το απλό των κορασίδων. Στις «128» η Μαλαματένια Παπαδημητρίου θα συναντήσει τη Κομέγια Ριλισκάιτε από τη Λιθουανία, η Βασιλική Ηλιοπούλου την Πατρίτσια Σάντος από την Πορτογαλία και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου τη Τζέσικα Σπέχαρ από την Αυστρία.

Στο διπλό νέων οι Δαμιανής/Κορδούτης πρέπει να περάσουν τη διαδικασία του προκριματικού γύρου και την Τετάρτη συναντούν τους Σκωτσέζους Κέιρ Μόρτον/Καλούμ Μόρισον. Στους «64», την Πέμπτη, ο Σταματούρος και ο Ούγγρος συμπαίκτης του Νταβίντ Μόλναρ θα κοντράρουν τους Σιμόν Σέντερλουντ/Σεντρίκ Μέισνερ από τη Σουηδία και τη Γερμανία αντίστοιχα. Ο Σγουρόπουλος και ο Ρουμάνο Ράρες Σίπος είναι 2ο φαβορί του αγωνίσματος. Στον 1ο γύρο θα παίξουν την ίδια μέρα με τους Ισπανούς Χοάν Μασίπ/Χαβιέ Σόρια.

Στο διπλό νεανίδων και τον γύρο των «64» η Γερασιμάτου και η Ρωσίδα Ντάρια Σαντρίνα θ’ αντιμετωπίσουν την Πέμπτη τις Ντάρια Τριγκόλος/Ναντέζντα Μπογκντάνοβα από τη Λευκορωσία. Οι Χατζάκη/Μυτακίδου κληρώθηκαν με τις Λίζα Μπρεσάν/Γκάλια Μάβρι από την Ιταλία και τη Σλοβενία αντίστοιχα. Η Αθανασοπούλου βρήκε συμπαίκτρια στο πρόσωπο της Αρμένισσας Αρμίν Πετροσιάν κι επίσης στον 1ο γύρο θ’ αναμετρηθούν με τις Ράκελ Μάρτινς/Ντανιέλα Μούρα από την Πορτογαλία.

Το διπλό παίδων αρχίζει την Πέμπτη από τον γύρο των «64». Οι Χατζηλυγερούδης/Δαμιανής θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ολλανδούς Μικ Ντε Βέτε/Λόντε Χάλσχοφ. Ο Κορδαλής συγκροτεί δίδυμο με τον Σκωτσέζο Ντένις Μπάβα και κληρώθηκαν με τους Δανούς Κρίστιαν Χολ/Άντερς Σόρενσεν.

Στο διπλό κορασίδων η Ηλιοπούλου με τη Σλοβένα Λία Παουλίν θα παίξουν την Πέμπτη στις «64» με τις Τσέχες Κριστίνα Πενκάβοβα/Έλενα Σομέροβα. Οι Παπαδημητρίου/Γραμματοπούλου θ’ αντιμετωπίσουν τις Χάνα Αράποβοτς/ Ντανιέλα Καρκούσοβα από την Κροατία και τη Σερβία αντίστοιχα.

Το διπλό μικτό νέων αρχίζει αύριο Τετάρτη από προκριματικό γύρο. Εκεί θα μετάσχει η Αθανασοπούλου, που έκλεισε δίδυμο με τον Ίλια Κορτσίνσκι από τη Λευκορωσία, οι Κορδούτης/Μυτακίδου και οι Δαμιανής/Χατζάκη. Οι Κορτσίνσκι/Αθανασοπούλου θ’ αναμετρηθούν με τους Γιοσούα Μπένετ/Εμίλα Μανουκιάν από την Αγγλία και την Ιταλία αντίστοιχα. Ο αγώνας έχει ώρα έναρξης 15:30 Ελλάδας, διεξάγεται στο τραπέζι 2 και θα μεταδοθεί ιντερνετικά από το laola1.tv. Ο Κορδούτης με τη Μυτακίδου κληρώθηκαν με τους Ματίγια Γιόβισιτς/Λίζα Μπρεσάν (Σερβία/Ιταλία) και ο Δαμιανής με τη Χατζάκη με τους Νίκολας Σιμόν/Ράκελ Γκέραρτς (Ελβετία/Ολλανδία). Επίσης την Τετάρτη, στον 1ο γύρο (σε ταμπλό των «128»), οι Σταματούρος/Γερασιμάτου θ’ αγωνιστούν απέναντι στο βελγικό ζευγάρι των Βαλεντίν Πιερέ/Μόργκαν Γκουιντόν, ενώ περιμένουν αντίπαλο ο Σγουρόπουλος και η Λευκορωσίδα παρτενέρ του Ντάρια Τριγκόλος, που είναι 3ο φαβορί.

Το διπλό μικτό παίδων αρχίζει αύριο από τον γύρο των «128». Ο Δαμιανής και η Παπαδημητρίου θα συναντήσουν τους Έντουαρντ Βεσάγκεν/Μόα Άρβιντσον από τη Σουηδία. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:45 ώρα Ελλάδας, γίνεται στο τραπέζι 1 και θα έχει ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο από το laola1.tv. Ο Κορδαλής και η Γραμματοπούλου θα κοντράρουν τους Τσέχους Ράντεκ Σκάλα/Λίντα Ζαντέροβα και ο Χατζηλυγερούδης με την Ηλιοπούλου τους Άνταμ Κλάιμπερ/Ναταλία Ντιβίνσκα από τη Σλοβακία.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ