Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση στο φεστιβάλ Πηνειού με επίδειξη από τους αδερφούς Κωνσταντινόπουλους

Larisa Pinios_Konstantinopoulos_1

Larisa Pinios_Konstantinopoulos_1Η επιτραπέζια αντισφαίριση έγινε και φέτος μέρος των εκδηλώσεων για το φεστιβάλ του Πηνειού στη Λάρισα και προβλήθηκε δεόντως. Το φεστιβάλ διήρκησε τέσσερις ημέρες και το ολυμπιακό άθλημα έκανε γι’ άλλη μια χρονιά αισθητή την παρουσία του με τρία τραπέζια σε ανοιχτό χώρο, που τοποθέτησε ο αθλητικός σύλλογος Δύναμη Λάρισας. Το τοπικό σωματείο μάλιστα, οργάνωσε φέτος και μία κίνηση που συνέβαλε κι άλλο στην προσπάθεια διάδοσης και διαφήμισης του αθλήματος στην πόλη και τις ευρύτερες περιοχές: Το Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από δύο μέλη της εθνικής μας ομάδας ανδρών, τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο.

Laria Pinios_paizounΤους σημερινούς πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού ανδρών προσκάλεσε η Δύναμη και οι αριστερόχειρες πρωταθλητές ανταποκρίθηκαν με χαρά. Η επίδειξη έγινε με σκοπό να έρθει πιο κοντά το άθλημα στους Λαρισαίους και η απήχηση ήταν σημαντική. Το event κράτησε δύο ώρες και περιελάμβανε καταρχήν την παρουσίαση των διεθνών αθλητών στον κόσμο, τα βασικά χτυπήματα, όπως και κάποιες απλές ασκήσεις ακρίβειας. Παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Λάρισας Παναγιώτης Σάπκας, ο οποίος είναι φίλος του αθλήματος.

Οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι ξεσήκωσαν τους επισκέπτες με τα εντυπωσιακά τους χτυπήματα και πολλές φορές δέχτηκαν το ζεστό  χειροκρότημα Larisa Pinios_paizounγια το ωραίο θέαμα. Τέλος, ήταν αρκετά τα παιδιά, που έπαιξαν με τους δύο πρωταθλητές, ενώ την ίδια ώρα θέλησαν ν’ ανταλλάξουν μερικές μπαλιές με τα παιδιά της εθνικής ομάδας και κάποιοι …τολμηροί μουσικοί συγκροτημάτων, που συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Την ευθύνη για τη συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις, τη μετάδοση πληροφοριών για το άθλημα αλλά και το πρόγραμμα της επίδειξης είχε ο προπονητής του τοπικού συλλόγου Στέφανος Αμπελακιώτης. Η επισκεψιμότητα στο φεστιβάλ Πηνειού είναι μεγάλη κάθε χρόνο και αναμφίβολα τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν την εικόνα του αθλήματος.

 

Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί τη Δύναμη Α.Σ. Λάρισας για το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ