Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλλαγές στην εθνική ομάδα των νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Mytakidou J._rever

Mytakidou J._reverΞεκαθάρισε ποιοι αθλητές και ποιες αθλήτριες θα συγκροτήσουν τις εθνικές μας ομάδες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, το οποίο θα γίνει στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας από τις 14 έως τις 23 Ιουλίου. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε ανακοινώσει τον Μάιο τα ονόματα των συνολικά 14 παιδιών, που είχαν εξασφαλίσει θέση για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, ωστόσο την ίδια ώρα είχε σημειώσει ότι τα σωματεία θα ‘πρεπε να δηλώσουν γραπτά αν αθλήτρια ή αθλητής τους αδυνατεί για οποιοδήποτε λόγο ν’ ακολουθήσει την αποστολή. Τελικά προέκυψαν αλλαγές στις νεάνιδες. Η Ελισάβετ Τέρπου και η Αγγελίνα Δεβελέκου δήλωσαν κώλυμα ν’ ακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τις θέσεις τους πήραν η Τζούλια Μυτακίδου του Π.Κ.Δ. Ταύρου και η Χριστίνα Αθανασοπούλου του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών. Στην ειδική βαθμολογία της χρονιάς, από την οποία προέκυψαν οι αθλητές για τις εθνικές ομάδες, τα δύο κορίτσια είχαν την 6η και την 8η θέση στην κατηγορία των νεανίδων.

Η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Γεωργία Χατζάκη παραμένουν κανονικά στην ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας κι επίσης δεν γίνεται άλλη διαφοροποίηση στις υπόλοιπες ηλικίες. Έτσι, στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου θα εκπροσωπήσουν τον επόμενο μήνα την Ελλάδα οι έφηβοι Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Στράτος Δαμιανής, Δημήτρης Κορδούτης, οι νεάνιδες  Ιωάννα Γερασιμάτου, Γεωργία Χατζάκη, Τζούλια Μυτακίδου, Χριστίνα Αθανασοπούλου, οι παίδες Γιάννης Δαμιανής, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Νίκος Κορδαλής και οι κορασίδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Βασιλική Ηλιοπούλου και Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου.

Όπως έχει ανακοινώσει από καιρό η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι αθλήτριες και οι αθλητές, που απαρτίζουν τις Ε.Ο. όλων των ηλικιακών κατηγοριών θα πρέπει να παρουσιαστούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σ.Ε.Φ., τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 10:00 για την έναρξη της προετοιμασίας.

* Άρχισε σήμερα η μεταγραφική περίοδος στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.

* Σε εξέλιξη παραμένουν οι δηλώσεις συμμετοχής στο 7ο πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι από τον χώρο των media μπορούν να δηλώνονται είτε στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail info@httf.gr (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), είτε στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail psat@otenet.gr. Το τουρνουά γίνεται στις 17 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μόνο αν χρειαστεί θα πάει και για την επόμενη μέρα (Κυριακή). Η προθεσμία για τις δηλώσεις λήγει την προσεχή Πέμπτη, αλλά πολύ πιθανόν να δοθεί παράταση.

 

* Η Τζούλια Μυτακίδου εν δράσει σε αναπτυξιακό τουρνουά σε φωτογραφία του Βασίλη Καραουλάνη

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ