Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με το Δ.Σ. του Π.Σ.Υ.Α.Σ. συναντήθηκε χτες ο Μανώλης Κολυμπάδης

Kolimpadis diloseis_XANTH

Kolimpadis diloseis_XANTHΤο διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων συνάντησε χτες το απόγευμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ομοσπονδίας στην Αγίου Κωνσταντίνου και διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα. Αφιερώθηκε αποκλειστικά στη συζήτηση για το «καυτό» θέμα, που απασχολεί το σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στις αθλητικές ομοσπονδίες και ενώσεις και αφορά στην έγκαιρη και απρόσκοπτη καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζόμενων υπαλλήλων στους φορείς αυτούς. Όπως επισημαίνει ο Π.Σ.Υ.Α.Σ. οι περισσότερες ομοσπονδίες αδυνατούν πολλές φορές να καταβάλλουν έγκαιρα τη μισθοδοσία λόγω υπαρκτών προβλημάτων που πηγάζουν κυρίως από την καθυστέρηση εκταμίευσης των επιχορηγήσεών τους. Ο Π.Σ.Υ.Α.Σ. κατέθεσε στην ηγεσία του αθλητισμού της χώρας ολοκληρωμένη και σοβαρή τεχνική πρόταση, που εξασφαλίζει την τακτική καταβολή της μισθοδοσίας στους υπαλλήλους των αθλητικών ομοσπονδιών και ενώσεων και ζήτησε από τον Μανώλη Κολυμπάδη τις απόψεις του για την πρόταση αυτή.

Ο επικεφαλής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δήλωσε στην ηγεσία του Π.Σ.Υ.Α.Σ. ότι η πρόταση αυτή τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ότι είναι σοβαρή, τεκμηριωμένη και απόλυτα εφικτή με την προϋπόθεση βέβαια, ότι το ύψος της τακτικής επιχορήγησης των ομοσπονδιών δεν θα εξασφαλίζει μόνο την μισθοδοσία των υπαλλήλων αλλά και θα επαρκεί για τη διεκπεραίωση του αθλητικού έργου της κάθε ομοσπονδίας, κάτι το οποίο δέχτηκε και κατανόησε πλήρως η διοίκηση του Π.Σ.Υ.Α.Σ..

Σε κάθε περίπτωση ο Μανώλης Κολυμπάδης ανέλαβε την υποχρέωση να στηρίξει τις προσπάθειες του Π.Σ.Υ.Α.Σ. ώστε η πρόταση του να γίνει αποδεκτή από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού της χώρας όπως επίσης και να προσπαθήσει να την προωθήσει στους συναδέλφους του στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Πρόσθεσε ότι θα είναι στο πλευρά του Π.Σ.Υ.Α.Σ. για την επίλυση του θέματος αυτού μιας και ότι για οτιδήποτε έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα στον ελληνικό αθλητισμό οι διοικητικοί υπάλληλοι των αθλητικών ομοσπονδιών είχαν σημαντικότατη συμμετοχή.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να είναι σε τακτική επικοινωνία προκειμένου το ζωτικής σημασίας, για τους υπαλλήλους των αθλητικών ομοσπονδιών και ενώσεων, πρόβλημα, να βρει τη λύση του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ