Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αναδεικνύονται οι Τοπικοί Κυπελλούχοι σε Αττική, Βόρεια Ελλάδα και Πελοπόννησο

Riniotis drive

Riniotis driveΟι Τοπικοί Κυπελλούχοι για την περίοδο 2016-2017 αναδεικνύονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην επιτραπέζια αντισφαίριση σε μία από Konstantinoppoulos Kτις τελευταίες αγωνιστικές δραστηριότητες της χρονιάς. Η διοργάνωση αφορά στην Αττική, όπου οι αγώνες θα γίνουν στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στη Βόρεια Ελλάδα (περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.) και στην Πελοπόννησο (κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, στην Πάτρα). Στην Αττική το Τοπικό Κύπελλο περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες, μάλιστα θα πάρουν μέρος και οι πρωταθλητές Ελλάδας των δύο κατηγοριών, ο Ολυμπιακός και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου αντίστοιχα. Στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα οι αγώνες θα είναι μόνο για τους άνδρες, καθώς δεν ήταν αρκετές οι δηλώσεις συμμετοχής στις γυναίκες. Το αρνητικό δηλαδή, είναι ότι η διοργάνωση, που βρίσκεται ξανά από πέρσι στο πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., δεν είχε φέτος την προσδοκώμενη απήχηση (έμειναν εκτός μάλιστα, πολλές δυνατές ομάδες). Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήρθε να καλύψει κάπως το κενό από τη μη τέλεση του Κυπέλλου Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και προσφέρει την ευκαιρία στις ομάδες να δώσουν περισσότερα ματς και γιατί όχι να διεκδικήσουν μία υψηλή θέση σε τοπικό επίπεδο.

Σε όλες τις περιοχές το σύστημα διεξαγωγής είναι το απλό νοκ άουτ. Οι κληρώσεις έχουν γίνει και είναι αναρτημένες μαζί με τα ωράρια στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr). Στο φαληρικό στάδιο πρόκειται ν’ αγωνιστούν 14 ομάδες ανδρών και 7 γυναικών. Σωματεία από τα νησιά μετέχουν στους αγώνες της Αττικής και αξίζει να σημειωθεί ότι με δυο ομάδες έχει δηλώσει συμμετοχή ο Ποσειδώνας Τήνου. Στο πάνω μέρος του ταμπλό των ανδρών είναι ως 1ο φαβορί ο Ολυμπιακός και στο κάτω, ως νούμερο 2, ο Α.Ο. Πεύκης. Στις γυναίκες έχει σχηματιστεί 8άδα. Ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και ο Γ.Α.Ο. Πειραιά από την Α2 είναι τα πρώτα φαβορί. Οι τελικοί υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 13:00 την Κυριακή.

Στη Θεσσαλονίκη οι συμμετοχές είναι 18 κι έγινε ταμπλό των «32» με πολλά bye φυσικά. Πρώτο φαβορί είναι η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και 2ο ο Α.Ο. Νέμεσις. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για μεθαύριο στις 12:30.

Τέλος, στο Τοπικό Κύπελλο ανδρών Δυτικής Ελλάδας οι αγώνες θα διεξαχθούν με 8 συμμετοχές μόνο την Κυριακή. Στο ταμπλό των «16» είναι νούμερο 1 ο Ίφιτος και 2 οι Φοίνικες Πάτρας. Ο τελικός πρόκειται ν’ αρχίσει γύρω στις 13:00.

 

* Ο Τάσος Ρηνιώτης αριστερά και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος δεξιά, αθλητές του Ολυμπιακού και του Α.Ο. Πεύκης αντίστοιχα, των δύο ομάδων που θα χαρίσουν πιθανότατα και την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στα ματς του Τοπικού Κυπέλλου.  

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ