Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους Ατόμων 50+

images World Senior Games 2017

Πληροφορίες στα Ελληνικά     – 

Information in English

BROCURE

Το Διεθνές Αθλητικό γεγονός της ζωής σου είναι πραγματικότητα και σε περιμένει από τις 9 έως 11 Ιούνη 2017. Είσαι έτοιμος;

Η ευκαιρία για να δείξετε ότι ο αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα και ότι εκείνοι που εμπνέονται από τον αθλητισμό, ανταγωνίζονται με την καρδιά και την ψυχή τους, είναι πάντα Πρωταθλητές.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+ (World SeniorGames) με 15 διαφορετικά Αθλήματα έρχονται στην Ελλάδα από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2017 και εκτός από τις ηλικίες 50+, στα δρομικά αθλήματα μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ (για περισσότερα στην ιστοσελίδα www.worldseniorgames.org).

Το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι ένα από τα αθλήματα των Αγώνων. Άρχισε την προετοιμασία και καταχώρησε τη συμμετοχή σου μέχρι την 10η Απριλίου 2017 στο www.worldseniorgames.org/register, ώστε να επωφεληθείς φθηνότερων τιμών συμμετοχής!

Με ρεκόρ συμμετοχών αθλητών (περισσότεροι από 2500), οι προαναφερόμενοι Παγκόσμιοι Αγώνες έχουν τα χαρακτηριστικά ενός «Πράσινου» Αθλητικού-Πολιτισμικού γεγονότος «Άθλησης για Όλους», με σκοπό την παρακίνηση των πολιτών για την βίου Άθληση, με 15 αθλήματα και παράλληλες εκδηλώσεις για 3 μέρες
Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η συμμετοχή όλων των παιδιών που θα συμμετέχουν στον Αγώνα του 1 χλμ είναι δωρεάν, ενώ παράλληλα θα λάβουν δώρο το T-Shirt των Αγώνων, αφού εγγραφούν στην Ηλεκτρονική διεύθυνση των Αγώνων www.worldseniorgames.org/register.
Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν δωρεάν συμμετοχή στην υπέροχη Δεξίωση της Εναρκτήριας Τελετής Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Βάρκιζας (Varkiza Resort Yabanaki beach https://www.varkizaresort.gr/el_GR/landing-page.html) για να απολαύσουν δίπλα από την θάλασσα μια μουσική βραδιά με εκπλήξεις.

Φέρτε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας και ζήστε τη μαγεία των Παγκόσμιων Αγώνων Άθλησης για Όλους 50+
Μην το χάσετε! Εγγραφείτε σήμερα στην ιστοσελίδα των Αγώνων
www.worldseniorgames.org/register

images World Senior Games 2017

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ