Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πετυχημένο και φέτος το τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων στη Χίο στη μνήμη Σ. Αναγνώστου και Λ. Χριστοφορίδη

Xios veteranoi_geniko

Xios veteranoi_genikoΜε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 3ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων, που διοργάνωσε την Κυριακή 5 Μαρτίου ο Παγχιακός Xios Veteranoi_1Γυμναστικός Σύλλογος, στη μνήμη της Σούλας Αναγνώστου και του Λεόντιου Χριστοφορίδη. Φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χίου κι έγινε μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα. Πήραν μέρος 43 άτομα και σχηματίστηκαν τρεις κατηγορίες: Βετεράνων, ανεξαρτήτων και ενεργών αθλητών από 37 ετών και πάνω.

Παλιοί αθλητές θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια, όταν αγωνίζονταν στα τραπέζια, ενώ οι ανεξάρτητοι φίλοι του αθλήματος πήγαν ν’ απολαύσουν τη διασκέδαση του παιχνιδιού. Παρά τη μακρόχρονή απουσία τους από το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης οι πρώην αθλητές έβγαλαν καλό επίπεδο και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους είχαν γεμίσει τις κερκίδες. Έδωσαν αμφίρροπους και εντυπωσιακούς αγώνες κι έδειξαν σε όλους ότι η τέχνη της ρακέτας δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και να περάσουν. Στα αξιοσημείωτα του φετινού τουρνουά ήταν το γεγονός ότι οι αγώνες μεταδόθηκαν με live streaming μέσω του Politi.gr.

Xios veteranoi_aponomiΑναλυτικά οι νικητές των αγώνων:

Βετεράνοι:

1ος Κώστας Μακκάς

2ος Κωνσταντίνος Μισόβουλος

3ος Ανδρέας Καραμούζος

3ος Γιάννης Μικέδης

Ανεξάρτητοι:

1ος Γιάννης Καραβασίλης

2ος Κώστας Γιασεμής

3ος Μιχάλης Αργυράκης

3ος Μιχάλης Λαβίδας

Εν Ενεργεία 37+:

1ος Παναγιώτης Πάτρας

2ος Νίκος Γανιάρης

3η Πηνελόπη Διαμαντή

4η Ρούλα Λαμπρινίδη

Στο τέλος της διοργάνωσης όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν τη χαρά τους που βρήκαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν όμορφες στιγμές μέσα από το άθλημα που έχουν αγαπήσει και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Για τους Χιώτες η επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων, που θα γίνει για πρώτη φορά στο νησί. Θα γίνει στο τριήμερο 21-23 Απριλίου και την οργάνωση της προσπάθειας έχει αναλάβει ο Παγχιακός Γ.Σ..

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ