Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεράστια απήχηση και το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Afisa XANTH_2017

Afisa XANTH_2017Εικόνες και ατμόσφαιρα, που διαφημίζουν το άθλημα και το πάνε πιο μπροστά ετοιμάζεται να ζήσει η επιτραπέζια αντισφαίριση το προσεχές Σαββατοκύριακο. Θα φροντίσει να τις χαρίσει το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του σωματείου με την επωνυμία «Μίμης Τσικίνας». Το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Χ.Α.Ν.Θ. μπήκε πέρσι στον θεσμό της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., γνώρισε τεράστια ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή και φυσικά έχει και φέτος όλες τις προϋποθέσεις για να παρουσιάσει μία ακόμα γιορτή του αθλήματος. Δεν είναι μόνο οι ιδανικές συνθήκες, που εξασφαλίζει για αθλητές, προπονητές και συνοδούς, είναι και ο μεγάλος, γι’ άλλη μια φορά, αριθμός συμμετοχών! Πρόκειται ν’ αγωνιστούν 294 αθλητές και αθλήτριες, ενώ οι σχετικές δηλώσεις ξεπέρασαν τις 300. Ο τελικός αριθμός μειώθηκε, επειδή δεν καλύφθηκαν οι όροι για τη διεξαγωγή δύο ηλικιακών κατηγοριών, πάντως έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι αυτά τα νούμερα κυμαίνονται πολύ κοντά στο περσινό απίστευτο πανελλήνιο ρεκόρ των 314 συμμετοχών! Το όπεν της Χ.Α.Ν.Θ. θα είναι το 10ο στο καλεντάρι της περιόδου 2016-2017 και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το ιστορικό σωματείο.

Θα γίνουν οι 7 από τις 10 προκηρυχθείσες ηλικιακές κατηγορίες και οι 294 αθλητές, που είναι στις κληρώσεις, χωρίζονται σε 42 νέους, 18 νεάνιδες, 75 παίδες, 28 κορασίδες, 82 παμπαίδες, 31 παγκορασίδες και 11 μίνι παμπαίδες. Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα θα είναι παρούσα στο μεγάλο event και γενικά θα έχουν αθλητές 63 σωματεία απ’ όλη τη χώρα! Πέρα από αυτά της Θεσσαλονίκης, αθλητές θα έχουν ομάδες από την Αθήνα, την Έδεσσα, την Καβάλα, τη Χίο, τα Χανιά, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τη Βέροια, την Κομοτηνή, τις Σέρρες, την Καρδίτσα, την Καστοριά, την Ορεστιάδα, τη Χαλκιδική, την Κοζάνη, τον Βόλο, τη Λέσβο, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Δράμα και τα Ιωάννινα! Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι το τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. θα έχει από φέτος και τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό αθλητών μετά την περσινή καλύτερη επίδοση.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΝ LINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  

Δήλωση συμμετοχής είχαν κάνει επίσης 7 Νέοι άνδρες και 4 Νέες γυναίκες, αλλά σύμφωνα με την προκήρυξη έπρεπε να είναι 8 για να γίνουν οι συγκεκριμένες ηλικίες. Ακυρώθηκαν και κατά συνέπεια ακυρώθηκαν και οι δηλώσεις. Μία ακόμα πολύ καλή εξέλιξη είναι ότι δημιουργήθηκε ιστοσελίδα, με την προοπτική να χρησιμοποιείται στο μέλλον σε διάφορα πρωταθλήματά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Για αρχή λοιπόν, στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/event/1 οι εμπλεκόμενοι με το τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. και γενικά οι ενδιαφερόμενοι φίλοι του αθλήματος έχουν τη δυνατότητα να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ το Σαββατοκύριακο θα μπορούν να βλέπουν πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα, όπως επίσης κληρώσεις και αγωνιστικό πρόγραμμα από τα δρώμενα στο «Μίμης Τσικίνας». Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα γνωστοποιηθούν περισσότερα στοιχεία για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορεί να ενημερώνεται ο κόσμος μέσα από την ιστοσελίδα, ενώ θα δοθούν οδηγίες και κατευθύνσεις πάνω σε όσα έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές.     

* Άλλαξε χώρο στέγασης η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παραμένει στην εγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. αλλά από την περασμένη Δευτέρα μετέφερε τα γραφεία της στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA, στο προπονητήριο δηλαδή των επιλέκτων αθλητών. Υποχρεώθηκε να μετακινηθεί από τον χώρο, που είχε από το 2004, επειδή τον ζήτησε για ανάγκες της η Δ.Ε.Θ.. Η τηλεφωνική γραμμή δεν λειτουργεί αυτές τις ημέρες (προς ενημέρωση και όσων μπορεί να χρειαστούν κάποια επιπλέον πληροφορία για το τουρνουά) γιατί είναι σε διαδικασία μεταφοράς. Ο αριθμός πάντως, θα παραμείνει ο ίδιος (2310-237108) και η εκκρεμότητα θ’ αποκατασταθεί σύντομα από τον ΟΤΕ. 

* Το πρωτάθλημα στηρίζουν 13 χορηγοί και βοηθούν σημαντικά για την επιτυχία του. Είναι οι ακόλουθοι:

Cantina Pit Stop

Αφοί Παπαδοπούλου

Euromedica

Σουρωτή

GP Sports

LYNX SPORTS

E-pingpongshop.com

Hemingway

Special εδέσματα

OPTIKONXPRESS

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ραδιοσταθμοί

Plus+ Radio 102,6

95,1  Κοσμοράδιο

Ραδιοσταθμός 103 More

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ