Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατανόηση στα προβλήματα του αθλήματος από το υφυπουργείο Αθλητισμού και το Σ.Ε.Φ.

Kolimpadis xamogelastos

Kolimpadis xamogelastosΟι διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχαν θετικό αντίκρισμα για την επιτραπέζια αντισφαίριση και τις έντονες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Στον απόηχο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., αλλά και των όσων ανέφερε στην κεντρική ομιλία του, ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης (φωτό) είχε κατ’ ιδίαν επαφές, τη Δευτέρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τους συνεργάτες του και σήμερα με τους διοικούντες του φαληρικού σταδίου. Ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας  συνάντησε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης στην προσπάθεια επίλυσης βασικών προβλημάτων και το πρώτο πράγμα, που έκανε στις δηλώσεις του ήταν να ευχαριστήσει τους δύο φορείς για την ειλικρινή διάθεσή τους να συνδράμουν στον συνεχή αγώνα να κρατηθεί όρθιο το άθλημα.

Τον Μανώλη Κολυμπάδη δέχτηκε χτες το απόγευμα στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης παρουσία της διευθύντριάς του Ιωάννας Σεραφείμ, της γραμματέας του Αλεξάνδρας Φωτάκη και του νομικού συμβούλου Αλέξανδρου Χολέβα. Σε πολύ φιλικό κλίμα έγινε ουσιαστική συζήτηση για περισσότερο από μία ώρα παρότι η συνάντηση ήταν εμβόλιμη. Ο υφυπουργός ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του αθλήματος και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του ώστε μέσα στις συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας, που διέπουν το υπουργείο, να δοθούν λύσεις σε όσο γίνεται περισσότερα καίρια ζητήματα. Μάλιστα, έδωσε κατευθύνσεις στους συνεργάτες του ν’ αρχίσουν άμεσα τις όποιες παρεμβάσεις είναι αναγκαίες για την επίλυση των προβλημάτων.

Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε συνάντηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη διοίκηση, την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Νίκος Ιωαννίδης και ο γενικός διευθυντής-συντονιστής Γιώργος Δημόπουλος. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, η Ιωάννα Σεραφείμ και ο νομικός σύμβουλος του Σ.Ε.Φ.. Ο Μανώλης Κολυμπάδης βρήκε άριστο κλίμα και σε αυτή την επαφή. 

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση, που συνάντησε: «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου από τις επαφές και τις συναντήσεις αυτού του διημέρου. Είδαμε από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού κατανόηση και διάθεση να επιλυθούν τα προβλήματα και θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη και τους συνεργάτες του, αλλά και στη διοίκηση του σταδίου, τον πρόεδρο και τον διευθυντή-συντονιστή, που έδειξαν διάθεση για να μπουν τα προβλήματα στον δρόμο της επίλυσης», τόνισε αρχικά ο Μανώλης Κολυμπάδης και πρόσθεσε με νόημα: «Επειδή το άθλημα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, όπως έγινε αντιληπτό και στη διάρκεια της ομιλίας μου στη γιορτή, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που έσπευσε να «βάλει πλάτη» για μία ακόμα φορά. Να ευχαριστήσω πολλούς φίλους, από επώνυμους μέχρι και ανώνυμους, που προσέτρεξαν να σταθούν στο πλευρό του αθλήματος ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μία ακόμα δύσκολη περίοδο. Δεν θέλω ν’ αναφέρω ονόματα, θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει σε αυτή τη δήλωσή μου το όνομά του, αλλά υπογραμμίζω με πολλή συγκίνηση τη διάθεση για συνδρομή. Είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική αυτή η προθυμία για ηθική και οικονομική στήριξη και αποδεικνύει ότι το άθλημα διαθέτει ισχυρές αντοχές και δυνάμεις».   

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ