Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οκτώ αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο όπεν νέων της Τσεχίας

Koulouriotis

KoulouriotisTo δεύτερο όπεν νέων του 2017, για το καθιερωμένο World Junior Circuit της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, θα έχει μεγάλη ελληνική συμμετοχή. Είναι το ετήσιο τουρνουά του Χόντονιν στην Τσεχία, το οποίο έρχεται στο φετινό πρόγραμμα μετά από το εναρκτήριο του Μπαχρέιν και θα γίνει από τις 8 έως τις 12 Φεβρουαρίου. Το χρονικό περιθώριο για τις δηλώσεις εξέπνευσε χτες και από την ελληνική πλευρά εκδήλωσαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους οκτώ αθλητές. Οι έφηβοι Κωνσταντίνος Στάμου, Δημήτρης Στάμου, Αλέξης Κουλουριώτης από τον Γ.Α.Σ. Ελευσίς (στη φωτό ο τελευταίος), οι νεάνιδες Αγγελίνα Δεβελέκου (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας), Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Άρης 2006), Έλλη Φίσερ (η οποία ζει και αγωνίζεται στη Γερμανία) και οι κορασίδες Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου από τον Γ.Α.Ο. Πειραιά.   

Περιλαμβάνονται τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού και το τουρνουά συναντά κάθε χρόνο μεγάλη απήχηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος δήλωσαν συμμετοχή 305 αγόρια και κορίτσια από 36 χώρες. Θα έχουν εκπροσώπους και μη ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ιαπωνία, η Κορέα και η Χιλή. Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 157 αθλητές και 148 αθλήτριες. Επιδιαιτήτρια των αγώνων θα είναι η Κωνσταντίνα Κρόττα.

ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΦΙΤΟΥ

Τις νεαρές ηλικίες αφορά και η επόμενη είδηση. Συμμετοχή σε διεθνές καμπ προετοιμασίας για δύο παιδιά του Ίφιτου. Ο αθλητικός σύλλογος από την Πάτρα γνωστοποίησε ότι στο διάστημα 1 με 9 Ιανουαρίου η Χριστίνα Αθανασοπούλου και ο Λευτέρης Μαύρης βρέθηκαν για προετοιμασία στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Slovakia Prievidga. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με υψηλού επιπέδου αθλητές/τριες και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες. Το ταξίδι αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Ίφιτου με προπονητές και ομάδες άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι στη Σερβία και θα συνεχιστεί. Την ευθύνη της προετοιμασίας είχε ο προπονητής του σωματείου Μιχάλης Κατσικαδέλης». Έγινε επίσης γνωστό ότι στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Σλοβακίας βρέθηκε για ανάλογη προετοιμασία και τμήμα της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.Με.Α. Υπεύθυνος για τους Έλληνες αθλητές ήταν ο προπονητής Χρόνης Πολίτσης.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ