Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 9 Ιανουαρίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

061

061Νωρίς θα έρθει και φέτος το καλωσόρισμα στη νέα χρονιά από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Θα υποδεχτεί επίσημα το 2017 τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου με την ετήσια γιορτή της για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και φυσικά θα δώσει και την απαραίτητη αισιόδοξη νότα στην εκκίνηση μίας ακόμα πολύ δύσκολης χρονιάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρο Δ. Βικέλα 52, Κηφισιάς 372), θ’ αρχίσει στις 19:00 και η ομοσπονδία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τη σχετική πρόσκληση. Όπως κάθε φορά θα γίνουν στη διάρκειά της οι απονομές των επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, καθώς και ειδικές βραβεύσεις.

* Μέρες ξεκούρασης για τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών μας ομάδων. Είναι σε άδεια από χτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη.

* Η Μπογκόρια έδωσε προχτές το παιχνίδι της για την 9η αγωνιστική της πολωνικής λίγκας και νίκησε στην έδρα της την Πόγκον με 3-1. Ο Παναγιώτης Γκιώνης τοποθετήθηκε στη θέση 1 και πέτυχε δύο νίκες χωρίς να χάσει σετ. Στη βαθμολογία η Μπογκόρια προπορεύεται με 21 βαθμούς αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο από τη 2η Γκντανσκ, η οποία εμφανίζει 17 βαθμούς.

* Με τον Έλληνα αμυντικό σχετίζεται και η επόμενη είδηση. Όλοι οι αθλητές, που περιλαμβάνονται στις προσκλήσεις για το Τοπ 16 της Ευρώπης, επιβεβαίωσαν χτες τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι ο Γκιώνης παραμένει 1ος αναπληρωματικός και για ν’ αγωνιστεί στο Αντίμπ της Γαλλίας (3-5 Φεβρουαρίου 2017) πρέπει ν’ ακυρώσει στην πορεία τη συμμετοχή του τουλάχιστον ένας αθλητής.   

                                      

Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εύχεται χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά σε όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ακόμα περισσότερες όμορφες ειδησούλες για το αγαπημένο μας άθλημα στο νέο έτος

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ