Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλα έτοιμα στα Λιόσια για το 1ο όπεν μικρών ηλικιών της Α.Ε.Κ.

AEK paidia_anaptixiaka

AEK paidia_anaptixiakaΗ Α.Ε.Κ. παίρνει τη σκυτάλη στα αναπτυξιακά τουρνουά της σεζόν 2016-2017 κι ετοιμάζεται να ζήσει ξεχωριστή στιγμή στο νέο κομμάτι, που έχει ανοίξει εδώ και λίγα χρόνια στην ιστορία του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τον δήμο Φυλής οργανώνει αύριο και μεθαύριο το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημά της στις νεαρές ηλικίες, έχει ως βάση τη μεγάλη ανταπόκριση που συνάντησε από αθλητές και σωματεία και φιλοδοξεί ν’ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα είναι το 7ο όπεν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τελευταίο για το 2016, γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς-Άνω Λιοσίων (Διονύσου 32, Φυλή) και πρόκειται να συγκεντρώσει 195 αθλητές και αθλήτριες από 11 πόλεις της χώρας. Θα περιλαμβάνει συνολικά επτά ηλικιακές κατηγορίες και στις κλασικές των νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων προστίθεται κι αυτή των Νέων ανδρών.

Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 33 νέους, 15 νεάνιδες, 43 παίδες, 32 κορασίδες, 39 παμπαίδες και 25 παγκορασίδες. Θα έχουν αθλητές σωματεία από την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Χανιά, τη Χαλκίδα, τη Φλώρινα, τη Χίο, την Έδεσσα, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη και βέβαια την Αθήνα. Πολλά από τα κορυφαία ονόματα των διάφορων κατηγοριών θα δώσουν το «παρών» και θα κρατήσουν ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και τον συναγωνισμό. Τα δυο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο  Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος και ο Γιάννης Πετρόπουλος στους Νέους άνδρες, ο Γιώργος Σταματούρος και ο Στράτος Δαμιανής στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ελισάβετ Τέρπου στις νεάνιδες, ο Γιάννης Δαμιανής και ο Αλικιβιάδης Σταματούρος στους παίδες, η Βασιλική Ηλιοπούλου και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις κορασίδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Κίμων Μήτκας στους παμπαίδες και η Δήμητρα Πετσίβα με τη Νεφέλη Καφάτου στις παγκορασίδες.

Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχουν αναρτηθεί οι κληρώσεις και το πρόγραμμα του τουρνουά, καθώς επίσης κι ένα σχεδιάγραμμα του αγωνιστικού χώρου. Τα παιχνίδια αρχίζουν το Σάββατο στις 09:00 με τα γκρουπ. Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 7.μ.μ.. Στις 9 π.μ. αρχίζουν και τα παιχνίδια της Κυριακής και οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 5 μ.μ. Έχουν τοποθετηθεί 14 τραπέζια.

 

* Ο προπονητής των ακαδημιών της Α.Ε.Κ. Κώστας Μαδέσης με παιδιά του σωματείου σε προηγούμενο αναπτυξιακό τουρνουά (η φωτό από το blog του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ στο διαδίκτυο).

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ