Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρωτιά στο καμπ της Σλοβενίας και εισιτήριο για την ομάδα επιλέκτων της E.T.T.U. η Παπαδημητρίου!

Malama Slovenian_me_ton_proponiti

Malama Slovenian_me_ton_proponitiΗ μικρή Μαλαματένια Παπαδημητρίου εξακολουθεί να βγάζει στη διεθνή σκηνή το πλούσιο ταλέντο της και να βλέπει αποτελέσματα, που δικαιώνουν πρώτα απ’ όλα τη δική της επίμονη προσπάθεια και της οικογένειάς της. Στο τελευταίο προπονητικό καμπ επιλογής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που ολοκληρώθηκε χτες στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας, κατέκτησε την 1η θέση στο εσωτερικό τουρνουά και περνάει αυτόματα στην ομάδα επιλέκτων για το Εuroproject της E.T.T.U.! Η 12χρονη αθλήτρια του Γ.Α.Ο. Πειραιά είναι από καιρό κομμάτι στο αναπτυξιακό Eurotalents U-15 project και τώρα θα είναι μέλος στους επίλεκτους μαζί με άλλα 23 αγόρια και κορίτσια, που ήδη έχουν επιλεγεί. Αναμφίβολα είναι σημαντική διάκριση, που ανοίγει νέα προοπτική στην πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων και αποτυπώνει την αγωνιστική της πρόοδο. Επιπλέον, αποτελεί ένα ακόμα ενθαρρυντικό μήνυμα για το παρόν του αθλήματος στις νεαρές ηλικίες κι έρχεται γρήγορα μετά τα δύο μετάλλια των εφήβων στο όπεν της Κροατίας και την παρουσία του Σγουρόπουλου στη λίστα των αναπληρωματικών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και της Ιωάννας Γερασιμάτου στη λίστα των αναπληρωματικών για το Ευρωπαϊκό Τοπ 10 των κορασίδων.   

Malama Slovenian_campΗ συγκέντρωση προετοιμασίας στη Σλοβενία ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα Eurotalents Identification & Selection, που εφαρμόζει η E.T.T.U. σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία (I.T.T.F.) και η Παπαδημητρίου συμπεριλήφθηκε στις προσκλήσεις από τα Pre-SelectionCamps 2016, αλλά και το Eurominichamp’s tournament 2016 που έγινε στο Σίλτινχαϊμ της Γαλλίας. Στο Ότοτσεκ οι συμμετοχές έφτασαν τις 27 και χωρίζονταν σε 16 παμπαίδες και 11 παγκορασίδες από 16 χώρες. Στο τουρνουά των κοριτσιών, που έγινε με το σύστημα «ένας προς όλους» η αριστερόχειρας πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία. Έδωσε 10 αγώνες και είχε 9 νίκες και μόλις 1 ήττα και αυτή οριακή με 3-2 σετ και 11-9 (από Ιταλίδα αθλήτρια, που τελικά βγήκε 4η). Τη 2η θέση πήρε η Λόρα Κέιμ από τη Γερμανία, ενώ 3η κατετάγη η Πορτογαλίδα Πατρίτσια Σάντος. Η Παπαδημητρίου ξεπέρασε τις δύο αθλήτριες με 3-1 και 3-0 σετ αντίστοιχα και ήταν η μόνη με 1 ήττα. Στο καμπ οι αθλητές έκαναν 3 προπονήσεις τη μέρα και δούλεψαν σε εξαιρετικές συνθήκες.

Malama kouta_SlovenianΥπεύθυνοι προπονητές ήταν οι ομοσπονδιακοί Γιόζεφ Ούρχ (επικεφαλής στο προπονητικό κέντρο της Σλοβενίας), Βέσνα Όστερσεκ, οι βοηθοί στο αθλητικό κέντρο Αντρέγια Όστερτσεκ, Μάτε Λέγιο  και εκ μέρους της E.T.T.U. οι καταξιωμένοι προπονητές Ίστβαν Κόρπα από τη Σερβία και Νέβεν Τσέγκναρ από την Κροατία. Έπειτα κι από αυτό το καμπ τα καλύτερα αγόρια και κορίτσια, που θα επιλεγούν, θα συμπληρώσουν το γκρουπ των συνολικά 23 αθλητών, που ήδη έχουν επιλεγεί από το 2014 και το 2015. 

 

* H Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο καμπ της Σλοβενίας. Στη φωτό 1 με τον προπονητή από την Ιρλανδία, την αθλήτριά του Σόφι Ερλέι και την Ιταλίδα Νικόλ Αρλία και στη φωτό 3 σε άσκηση με πολλά μπαλάκια με τον ίδιο προπονητή

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ