Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση ανεβαίνει στα …30 μέτρα

Afisa Dinner_in_the_skay

Afisa Dinner_in_the_skayΠρωτόγνωρη εικόνα για την επιτραπέζια αντισφαίριση θα συναντήσουν όσοι περάσουν αύριο από την Τεχνόπολη στο Γκάζι! Θα δουν αγωνιστικό τραπέζι να σηκώνεται στα …30 μέτρα από το έδαφος και αθλητές να επιδίδονται σε ανταλλαγή χτυπημάτων δίπλα στον …ουρανό, σ’ ένα event μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα! Δεν είναι φαντασία, ούτε υπερβολή. Ο αθλητικός σύλλογος ΑΛΦΑ Καλλιθέας εμπνεύστηκε την ιδέα και την υλοποιεί αυτή την Κυριακή στο Γκάζι σε συνεργασία με το Dinner In The Sky. Από τις 13:00 έως τις 16:00 προσκαλεί όλους τους φίλους του ολυμπιακού αθλήματος να νιώσουν μοναδική εμπειρία στα 30 μέτρα ύψος με γεύμα και παράλληλα παιχνίδι σ’ ένα τραπέζι πινγκ πονγκ! Μαζί του θα έχει τους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου, που θα κάνουν σε αυτό το ιδιαίτερο σημείο της Αθήνας και τη φωτογράφιση της ομάδας. Η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του παιδιού». Επίσης, προσκλήθηκε και θα παραστεί για να δώσει επίδειξη ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών και αρχηγός της εθνικής ομάδας Κώστας Παπαγεωργίου.

Το …γεύμα στον ουρανό είναι concept, που άρχισε στο Βέλγιο το 2007. Από τότε έχει εξαπλωθεί σε πολλές πόλεις και τα τελευταία χρόνια υπάρχει και σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Γερανός σηκώνει ειδική πλατφόρμα και οι επισκέπτες απολαμβάνουν από το εστιατόριο εντυπωσιακή θέα-αρκεί βέβαια, να μη φοβούνται τα ύψη. Στην Τεχνόπολη το μεγάλο τραπέζι για το φαγητό θα βρίσκεται περιμετρικά και αυτό του πινγκ πονγκ θα μπει στη μέση. Στη μικρή επίδειξη θα παίξει με τον Παπαγεωργίου η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας σε όλα τα αγωνίσματα και διεθνής για πολλά χρόνια Αρχοντούλα Βολακάκη, που σήμερα είναι αθλήτρια του ΑΛΦΑ. Θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά και θα γίνει στην αρχή. Η εκδήλωση του ΑΛΦΑ, πέρα από τη φιλανθρωπική της πλευρά προσφέρει μία διαφορετική διαφήμιση του αθλήματος, το οποίο σε άλλες χώρες έχει ανέβει …έτσι ψηλά για λόγους προβολής. Το ξεχωριστό αυτό γεγονός έχει χορηγό, ενώ θα καταγραφεί και σε κάμερα.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, που υπογράφει ο πρόεδρος Θανάσης Δελαρόκας, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Την Κυριακή 2/10 και από τη 13:00 έως τις 16:00 προσκαλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος σε μια μοναδική εμπειρία, η οποία έχει και φιλανθρωπικό σκοπό μιας και για 4η φορά θα είναι μαζί μας ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τον κουμπαρά του και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να συνεισφέρει με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη.  Μοναδική εμπειρία θα ζήσουν και οι αθλητές της γυναικείας και της ανδρικής ομάδας οι οποίοι θα βρεθούν στα 30 μέτρα ύψος παίζοντας πινγκ πονγκ, άλλα κάνοντας και τη δεύτερη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν αυτή την φορά σε εξωτερικό χώρο και 30 μέτρα ψηλά. Με μια GO PRO CAMERA αλλά και τετρακόπτερο DRONE θα γίνει η κάλυψη της διοργάνωσης για να μην χαθεί ούτε ένα πλάνο! Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, οι οποίοι μπορούν να παρευρίσκονται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 13:00 μέχρι τις 16:00».
* Μετά την Α1 και την Α2, έγιναν και οι κληρώσεις για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής και των χαμηλότερων κατηγοριών και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.(httf.gr). 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ