Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη εκδήλωση στη Βέροια για τους μαθητές δημοτικών σχολείων

Veroia Sxoleia_2

Veroia Sxoleia_2Έμφαση στην επιτραπέζια αντισφαίριση έδωσε η Βέροια θέλοντας να Veroia sxoleia_3τιμήσει την Παγκόσμια Εβδομάδα Αθλητισμού. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης γιορτής οργάνωσε χτες μεγάλη εκδήλωση στο κλειστό Φιλίππειο γυμναστήριο της πόλης για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 13:30 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα του γυμναστηρίου επίδειξη με αναδρομή στο άθλημα σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τοπικά, καθώς η επιτραπέζια αντισφαίριση καλλιεργείται στη Βέροια από το 1984 και μάλιστα έχει να επιδείξει αγωνιστικές επιτυχίες. Την εισήγηση και καθοδήγηση στους μαθητές έκανε ο προπονητής των τοπικών σωματείων Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας και Ο.Ε.Α. Βέροιας Γιώργος Τσιαλτζούδης και είχε στη διάθεσή του 12 αθλητές και αθλήτριες. Τοποθετήθηκαν επτά τραπέζια.

Veroia ekdilosi_sxoleia_1Η πρωτοβουλία είχε τεράστια απήχηση, αφού την εκδήλωση παρακολούθησαν όλα τα παιδιά των τεσσάρων δημοτικών σχολείων, 700 αγόρια και  κορίτσια, αλλά και οι δάσκαλοί τους! Οι μαθητές έπιασαν ρακέτα και είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους κανόνες και τις βασικές τεχνικές του αθλήματος. Δοκίμασαν τις δεξιότητές τους κάτω από τις οδηγίες του προπονητή και των αθλητών, ενθουσιάστηκαν με το παιχνίδι και όλοι δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη μοναδική εμπειρία. 

Στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Youtube αναρτήθηκαν δύο μικρά βίντεο από την εκδήλωση, που έστειλαν οι διοργανωτές στην ομοσπονδία. Μπορείτε να τα βρείτε στις διευθύνσεις https://www.youtube.com/watch?v=0YHEdHi2lUk και https://www.youtube.com/watch?v=0YHEdHi2lUk

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ