Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέχρι αύριο η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο αναπτυξιακό «Αντωνία Σπανού» 2016

Spanou open_2016_Afisa

Spanou open_2016_AfisaΜετά την πετυχημένη έναρξη από το Μέτσοβο, παίρνει σειρά στα φετινά αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το τουρνουά του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου, θα είναι το 4ο σερί και θα επανέλθει κιόλας στον Πειραιά, διότι πέρσι είχε «μεταφερθεί», λόγω  απρόοπτου προβλήματος στην Ελευσίνα. Όπως λοιπόν, είχε συμβεί στις δύο πρώτες διοργανώσεις, θα γίνει και φέτος στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Τα δύο σωματεία του Πειραιά το διοργανώνουν σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και όπως κάθε φορά το αφιερώνουν στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αντωνίας Σπανού. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη από τις 15 του μήνα και η σχετική προθεσμία λήγει αύριο Πέμπτη.

Για κάθε αθλητή και αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Για αδέρφια το παράβολο μειώνεται στα 15 ευρώ για το κάθε ένα. Όπως γίνεται από πέρσι στον θεσμό, προκηρύχθηκαν οι ηλικιακές κατηγορίες των Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων.  Το πρόγραμμα και τα ωράρια του τουρνουά θ’ ανακοινωθούν έγκαιρα, πάντως για μία πρώτη ενημέρωση των συμμετεχόντων η προκήρυξη αναφέρει ότι οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 09:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στις 18:00.   

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ

Με τις συναντήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν χτες βράδυ τα πρωταθλήματα της 1ης και της 2ης εθνικής κατηγορίας της Γαλλίας. Συμμετοχή από ελληνικής πλευράς είχαν η Κατερίνα Τόλιου, ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Στην Pro A των ανδρών η Ενεμπόν συνεχίζει το αρνητικό ξεκίνημα. Κάμφθηκε εκτός έδρας 3-2 από τη Λα Ρομάν χωρίς τον Καλλίνικο Κρεάνγκα στη σύνθεσή της. Στη βαθμολογία είναι τελευταία μαζί με την Ιστρ στους 4 βαθμούς.

Στην Pro B των ανδρών η Ρουέν του Κώστα Παπαγεωργίου πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη της όταν κατέβαλλε εντός έδρας τη Νις Καβιγκάλ με 3-1. Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν μετείχε σε αυτό το ματς.

Στην ίδια αγωνιστική ημέρα η Μπαγιάρ Αρζεντάν του Γιώργου Φραγκούλη υποδέχτηκε την Αζέν των Τάσου Ρηνιώτη, Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου και Γιάννη Σγουρόπουλου. Η Μπαγιάρ επιβλήθηκε με 3-0, αλλά ελληνική «μονομαχία» δεν καταγράφηκε επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε ο Φραγκούλης. Από την άλλη πλευρά ήταν απών ο Σγουρόπουλος, που δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στη Γαλλία. Ο Ρηνιώτης έχασε το μοναδικό του παιχνίδι στο απλό, ενώ ο Κωνσταντινόπουλος γνώρισε ήττα στα πέντε σετ στο διπλό με παρτενέρ τον Ουκρανό Ζμουντένκο. Στην κατάταξη η Μπαγιάρ Αρζεντάν βρίσκεται στη 2η θέση με 8 βαθμούς, η Ρουέν στην 5η με 6 και η Αζέν στην 8η με 4.

Στην Pro B των γυναικών η Παρί ΤΤ της Τόλιου αντιμετώπισε τη Δευτέρα εκτός έδρας τη Σεν Πιερέζ. Εκεί, δεν επρόκειτο, έτσι κι αλλιώς, να γίνει «εμφύλιος», καθώς η Χριστοφοράκη και η Ζαβιτσάνου δεν παίζουν με την πρώτη ομάδα της Σεν Πιερέζ. Η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 3-1 και η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών έχασε από Κινέζα αντίπαλο. Η Παρί ΤΤ δεν δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα στο νέο σύστημα διεξαγωγής των αγώνων, έχει μόλις 2 βαθμούς ύστερα από 3 ματς και περιορίζεται στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Επίσης το βράδυ της Τρίτης έδωσε η Μπογκόρια Γκρότζισκ το παιχνίδι της για την 3η αγωνιστική της Σούπερ κατηγορίας της Πολωνίας. Ξεπέρασε εύκολα εκτός έδρας την Τορούν με 3-0 και ο Παναγιώτης Γκιώνης νίκησε με 3-0 σετ τον νεαρό διεθνή Πολωνό Τόμας Κοτόβσκι. Η Μπογκόρια προπορεύεται στη βαθμολογία με 9 βαθμούς.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ