Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτησίας στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο

Sgouroma-Zervas A2

Sgouroma-Zervas A2Στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώτη δραστηριότητα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ο λόγος για τη σχολή διαιτησίας, η οποία φιλοξενήθηκε στην κοινή έδρα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών και του Α.Ο. Ταταύλα και διήρκησε τρεις ημέρες. Σημειωτέον ότι είναι και η μοναδική, που έχει προκηρυχθεί κι έχει κριθεί απαραίτητη για τη φετινή σεζόν, με βάση πάντα τις ανάγκες του αθλήματος. Τη σχολή παρακολούθησαν 12 άτομα από τα 13, που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Δεν ήταν όλα από την Αθήνα, καθώς έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους δύο μαθητές από τη Σύρο και το Ηράκλειο της Κρήτης. Συνολικά καταγράφηκαν 13 ώρες λειτουργίας της σχολής και δίδαξε η διεθνής επιδιαιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη Μαρία Τσίπου, η οποία έχει πλέον μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον ρόλο.

Στην τελευταία ημέρα οι υποψήφιοι διαιτητές εξετάστηκαν, ως είθισται, στην πρακτική και στα γραπτά και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει.

* Έκλεισε σήμερα το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στις δύο κορυφαίες διασυλλογικές κατηγορίες της Γαλλίας. Στην Pro A η Ενεμπόν κάμφθηκε εκτός έδρας 3-1 από τη Βιλνέβ χωρίς τον Καλλίνικο Κρεάνγκα στη σύνθεσή της. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 9η θέση με 2 βαθμούς.

Στην Pro B των ανδρών η Ρουέν έχασε 3-1 εκτός έδρας από τη Σεν Ντενί. Όπως είχε κανονιστεί από μέρες ο Κώστας Παπαγεωργίου απουσίασε από αυτό το ματς.  

Η Μπαγιάρ Αρζεντάν λύγισε 3-2 εκτός έδρας από την Μπουλόν Μπιλανκούρ και δεν είχε στην τριάδα της τον Γιώργο Φραγκούλη. Στη βαθμολογία η Μπαγιάρ Αρζεντάν βρίσκεται στην 3η θέση με 5 βαθμούς. Η Αζέν των Τάσου Ρηνιώτη, Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου, που αγωνίστηκε προχτές, είναι στην 5η θέση με 4 βαθμούς και η Ρουέν στην 7η με 3.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε συμμετοχή στη Γαλλία μόνο η Κατερίνα Τόλιου. Για τη 2η μέρα στην ProBτων γυναικών η ομάδα της, η Παρί ΤΤ έχασε χτες στην έδρα της με 3-2 από τη Σιλτιγχάιμ. Η Τόλιου έδωσε δύο ατομικά παιχνίδια. Αρχικά νίκησε τη Σέρβα Άνα-Μαρία Έρντελι με 3-2 σετ και το 5ο να λήγει 13-11 και στη συνέχεια  ηττήθηκε από τη Βρετανίδα Κέλι Σίμπλεϊ με 3-0 σετ. Στην κατάταξη η ομάδα του Παρισιού είναι 8η και τελευταία, πάντως με αυτό το αποτέλεσμα πήρε τους 2 πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα.  

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ