Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέες εγγραφές, επαναδραστηριοποιήσεις και μετονομασίες σωματείων

Ping Pong_skitso

Ping Pong_skitsoΑξιοσημείωτη κινητικότητα με νέα σωματεία παρατηρήθηκε το καλοκαίρι στην επιτραπέζια αντισφαίριση και δύο εβδομάδες πριν αρχίσει η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 η συγκεκριμένη εξέλιξη καταγράφεται ως πολύ ευχάριστη και ενθαρρυντική για το άθλημα. Δεν είναι μόνο ότι προστέθηκαν σωματεία-μέλη στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και δηλώνουν συμμετοχή σε διασυλλογικά πρωταθλήματα. Είναι επίσης, ότι άρχισαν προσπάθειες σε πόλεις, που δεν εμφάνιζαν δράση στην επιτραπέζια αντισφαίριση (όπως το Ρέθυμνο και το Αγρίνιο), ότι ιδρύθηκε σωματείο στο νησί της Λέσβου, το οποίο προσπαθεί να ξαναγίνει πιο δραστήριο στο άθλημα και ότι επαναλειτουργεί στη Ρόδο σύλλογος με πολλά χρόνια ουσιαστικής παρουσίας. Επίσης, άλλαξε ονομασία αθηναϊκό σωματείο, το οποίο μεν έχει ακόμα πολύ μικρή ιστορία, όμως ήδη έχει να επιδείξει πολύ καλή λειτουργία. Να δούμε ό,τι καινούργιο προέκυψε σχετικά από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο:

Τα σωματεία, που εγγράφηκαν στην ομοσπονδία είναι:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιάσων Βόλου. Ένα ακόμα σωματείο, που γεννιέται στην πανέμορφη θεσσαλική πόλη, η οποία αγαπάει την επιτραπέζια αντισφαίριση. Έχει έδρα στο 2ο δημοτικό σχολείο Άλλης Μεριάς Βόλου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σπίνθαρος. Είναι της Αθήνας και εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο. Δήλωσε ως χώρο δράσης υπόγεια αίθουσα στην οδό Ιμίων. Υπεύθυνος για τον όμιλο είναι ο έφορος Νίκος Κωστόπουλος, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση και προπονητής της εθνικής ομάδας ανδρών.

Ακαρνάν στο Αγρίνιο. Υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην πόλη μία κινητικότητα στο πινγκ πονγκ και τώρα έρχεται ως πολύ θετική εξέλιξη ένα σωματείο. Συμπληρώνει κιόλας τις πολύ λίγες σωματειακές δραστηριότητες γενικά στην Αιτωλοακαρνανία. Οι αθλητές θα παίζουν σε αίθουσα, που έχει παραχωρήσει ο δήμος στο αθλητικό κέντρο «Μιχάλης Κούσης».

Ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Έχει ιδρυθεί και αρχίσει λειτουργία εδώ και καιρό, τώρα έγινε και μέλος της ομοσπονδίας. Την πρωτόγνωρη κατάσταση στην πόλη της Κρήτης «τρέχει» ο πρώην διεθνής αθλητής Σπύρος Κιούφης, που παρεμπιπτόντως ετοιμάζεται να γίνει πατέρας. Ο προπονητικός χώρος του συλλόγου βρίσκεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 14ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου.

Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λέσβου «Μακαράς». Είναι νέα προσπάθεια, με την οποία ασχολείται ο Γιώργος Δουβαλέτας, νυν προπονητής και παλιός αθλητής, που έζησε τα καλύτερα χρόνια στη Μυτιλήνη με μεγάλες πανελλήνιες διακρίσεις στη δεκαετία του ‘80. Για προπονήσεις και αγώνες το σωματείο δήλωσε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου γυμνασίου και 10ου δημοτικού (Σήμου Χουτζέου 18).

Η επαναλειτουργία αφορά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ροδιακός. Ήταν δραστήριος μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Τώρα δημιουργήθηκαν νέες προοπτικές και οι άνθρωποί του αποφάσισαν την επαναδραστηριοποίησή του.

Και κλείνουμε με την αλλαγή σελίδας για τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΛΦΑ. Μετά την τροποποίηση του καταστατικού του άλλαξε όνομα κι έγινε επίσημα ομάδα της Καλλιθέας. Έτσι, το νέο όνομα είναι “Αθλητικός Σύλλογος ΑΛΦΑ Καλλιθέας». Παράλληλα άλλαξε και η αγωνιστική έδρα, δεν είναι πια στον Πειραιά και η καινούργια βρίσκεται στο 13ο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας (Φορνέζη 31 και Κρέμου).

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ