Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιλέχθηκε για ένα ακόμα Eurotalents Camp η 12χρονη Παπαδημητρίου

Euromini Champ_Malama_me_Laoura

Euromini Champ_Malama_me_LaouraMία ακόμα τιμητική πρόσκληση δέχτηκε η μικρή Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Είναι ένα από τα συνολικά 35 παιδιά, που ως ελπιδοφόροι αθλητές προσκλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) για να μετάσχουν στο προπονητικό καμπ του Ότοτσεκ στη Σλοβενία, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 9 Οκτωβρίου 2016. Η νέα δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος, E.T.T.U. Eurotalents Identification & Selection, που εφαρμόζει η E.T.T.U. σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία (I.T.T.F.). Αναγνώριση και επιλογή ταλέντων από την Ευρώπη δηλαδή. Οι επιλογές για το Ότοτσεκ έγιναν από τα Pre-Selection Camps του 2016 όπου είχε παρουσία η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων, αλλά και από το τουρνουά Euro ΜiniChampionships, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Γαλλία και η Παπαδημητρίου κατέκτησε την 22η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών.

Οι συμμετοχές για τη Σλοβενία πρέπει να επιβεβαιωθούν το αργότερο μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου. Στις προσκλήσεις είναι 20 αγόρια και 15 κορίτσια από 21 χώρες και τα καλύτερα από αυτά θα ενταχθούν στο γκρουπ των 23 αθλητών, που ήδη έχουν επιλεγεί το 2014 και το 2015. Όλοι μαζί θα γίνουν μέρος του προγράμματος ανάπτυξης για ταλέντα έως 15 ετών (τιτλοφορείται ως ETTUEurotalentsDevelopmentU-15 project)! Δίχως αμφιβολία οι νέες πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και οι προοπτικές για τη συνέχεια δικαιώνουν τους κόπους της Πειραιώτισσας πρωταθλήτριας (όπως επίσης των γονιών της και όλων όσοι τη στηρίζουν στην εξέλιξή της) και της δίνουν ώθηση για περαιτέρω αγωνιστική βελτίωση. Σήμερα μάλιστα, η αριστερόχειρας αθλήτρια έχει τα γενέθλιά της και η πρόσκληση σε μία ακόμα προπονητική δράση στο εξωτερικό ήταν για εκείνη δωράκι!  

Στη λίστα των επιλογών για το καμπ της Σλοβενίας η Παπαδημητρίου αναφέρεται ως 3η στη σειρά (όλα τα ονόματα είναι στο σάιτ ettu.org). Υπεύθυνοι προπονητές θα είναι οι ομοσπονδιακοί Γιόζεφ Ούρχ (επικεφαλής στο προπονητικό κέντρο της Σλοβενίας), Βέσνα Όστερσεκ, οι βοηθοί στο προπονητικό κέντρο Αντρέγια Όστερτσεκ, Μάτε Λέγιο  και από την E.T.T.U. οι καταξιωμένοι Ίστβαν Κόρπα από τη Σερβία και Νέβεν Τσέγκναρ από την Κροατία.

 

* Στη φωτό η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο πρόσφατο τουρνουά του Σιλτιγχάιμ στη Γαλλία με την προπονήτριά της Λάουρα Νικουλάε

                                     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ