Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδας την Κυριακή ο αγώνας του Γκιώνη

Gio Rio_service

Gio Rio_serviceΑνακοινώθηκαν σήμερα οι ώρες των αγώνων στα Ολυμπιακά τουρνουά του απλού σε άνδρες και γυναίκες. Ο Παναγιώτης Γκιώνης θ’ αγωνιστεί μεθαύριο Κυριακή στις 16:00 ώρα Ελλάδας (10:00 τοπική) στο τραπέζι 2. Ο αντίπαλός του θα προκύψει μία μέρα πριν από την αναμέτρηση του Σουμαγίτ Γκος από την Ινδία με τον Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη. Το συγκεκριμένο ματς είναι για τον 1ο γύρο και διεξάγεται αύριο Σάββατο, στην εναρκτήρια ημέρα των αγώνων στο RiocentroPavilion 3, στις 22:00 ώρα Ελλάδας (δηλαδή 16:00 τοπική). Τα ωράρια για τον 3ο γύρο (σ.σ. των «32»), όπου έχει ως πρώτη επιδίωξη να προκριθεί ο Γκιώνης για να συναντήσει τον Ιάπωνα Τζουν Μιζουτάνι, δεν βγήκαν μέχρι την ώρα σύνταξης του παρόντος δελτίου Τύπου. Δυστυχώς το παιχνίδι του πρωταθλητή μας στον 2ο γύρο δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το αθλητικό τμήμα της δημόσιας τηλεόρασης αυτή η ενότητα των πρώτων αγώνων του 2ου γύρου από το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των καναλιών, που παίρνει η ΕΡΤ από τους διοργανωτές. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες όλο το πρόγραμμα μεταδόσεων και με βάση αυτό την Κυριακή η πρώτη μετάδοση επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι στις 19:15 από τον 2ο γύρο (ΕΡΤ-2), συνεπώς αφορά στα ωράρια αγώνων, που έρχονται αργότερα. Κι ακριβώς επειδή δεν προβλέπεται να πάρει πλάνα από το ωράριο των 16:00 (Ελλάδας εννοούμε πάντα) μας τονίστηκε πως ούτε σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί ο αγώνας του Γκιώνη. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον ΟΤΕ TV αναφορικά με το πρώτο ματς του Γκιώνη. 

Αυτό που θεωρείται πιθανό είναι να προβληθούν στιγμιότυπα σε χάι λάιτς, που επίσης εντάσσονται στις μεταδόσεις της ΕΡΤ (θυμίζουμε ότι ολόκληρο το πρόγραμμα υπάρχει στη διεύθυνση (http://www.iefimerida.gr/news/281659/olympiakoi-agones-2016-olokliro-tileoptiko-programma-tis-ert), πάντως αν προχωρήσει ο Γκιώνης μάλλον θα υπάρξει μετάδοση του αγώνα του με τον Μιζουτάνι.

Το 8ο Ολυμπιακό τουρνουά στην ιστορία του αθλήματος αρχίζει αύριο στις 15:45 ώρα Ελλάδας (09:45 τοπική) με αγώνες για τον προκριματικό γύρο του απλού. Εκεί θα γίνουν 6 αγώνες στους άνδρες και ισάριθμα στις γυναίκες. Μαζί με τους αθλητές, που περνάνε bye από τα προκριματικά (όπως ο Τανβιριγιαβετσακούλ), προκύπτει ότι στο αγώνισμα μετέχουν συνολικά 70 αθλητές και 70 αθλήτριες.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ