Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη αποστολή του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας σε διεθνές τουρνουά νέων στη Βουλγαρία

Η πολύ καλή σχέση του καβαλιώτικου πινγκ πονγκ με τη Βουλγαρία αποφέρει άλλη μία συνεργασία στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά. Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αποδέχτηκε πρόσκληση της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (B.F.Τ.Μ.) και από αύριο θα πάρει μέρος σε πρωτάθλημα νέων και νεανίδων, που θα διεξαχθεί στην πόλη Άρντινο της γειτονικής χώρας. Η αποστολή του μακεδονικού σωματείου αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι οδικώς και αποτελείται από τους αθλητές Κωνσταντίνο Κώτση, Γιάννη Ανδρεάδη, Θανάση Πελεκανίδη, τις αθλήτριες Χριστιάνα Κανάρη, Γεωργία Χατζηλυγερούδη, Άννα Σοφιανού, τον προπονητή Γιάννη Σταύρου και τον πρόεδρο Χρήστο Κανάρη. Πρόκειται για καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο διεξάγεται για 11η χρονιά, ωστόσο φέτος είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυση της B.F.Τ.Μ..

Το διοργανώνει το προσεχές τριήμερο (24-26 Αυγούστου) η ομοσπονδία σε συνεργασία με τον δήμο του Αρντίνο και φιλοξενείται στο γυμναστήριο του τοπικού κλαμπ Γιούνακ 2005. Η ομοσπονδία έστειλε ανάλογες προσκλήσεις και σε άλλες χώρες, όπως στη Μολδαβία, τα Σκόπια και τη Ρουμανία κι έγιναν αποδεκτές, ενώ φυσικά θα υπάρξουν πολλές συμμετοχές και από τη Βουλγαρία. Πρέπει να σημειωθεί μάλιστα, ότι ο δήμος του Άρντινο προσφέρει δωρεάν τη φιλοξενία στους αθλητές, σ’ έναν προπονητή και στον συνοδό της κάθε αποστολής.

Το eventπεριλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού σε νέους και νεανίδες. Προσφέρει έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά του καβαλιώτικου σωματείου, που αποδεδειγμένα κάνει εξαιρετική δουλειά στις μικρές ηλικίες, να δώσουν πολλούς αγώνες καλού επιπέδου αλλά και να διακριθούν.

Το ομαδικό ανοίγει την Παρασκευή το αγωνιστικό πρόγραμμα και θα γίνει με το σύστημα του προοδευτικού νοκ άουτ. Το απλό θα έχει ταμπλό των «64» και νοκ άουτ σύστημα, όμως νωρίτερα θα γίνει προκριματική φάση σε γκρουπ, ενώ το διπλό θ’ αρχίσει από ταμπλό των «32».

* Αύριο αρχίζει στο Schiltigheim της Γαλλίας και το 8ο Euro Mini Champs, στο οποίο θ’ αγωνιστεί από ελληνικής πλευράς ο 11χρονος αθλητής του Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας Ιάσωνας Κορδούτης. Είναι μεγάλη εμβέλειας ετήσιο τουρνουά παμπαίδων, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες και περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ