Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διπλή αγωνιστική εκδήλωση από τον Α.Ο. Ακρωτηρίου στο κλείσιμο της σεζόν

Akrotiri Dimotiko_DEST

Akrotiri Dimotiko_DESTΜε αγωνιστική εκδήλωση έκλεισε τη σεζόν ο Αθλητικός Όμιλος Ακρωτηρίου. Στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής (Καμπάνι-γήπεδο Akrotiri Gimnasiou-Likeiouμπάσκετ) πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή το καλοκαιρινό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της ακαδημίας και παράλληλα διεξήγαγε και τους 4ους  αγώνες όπεν για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών απ’ όλη την Κρήτη. Στη δεύτερη διοργάνωση μάλιστα, μπορούσε να πάρει μέρος και οποιοσδήποτε ήθελε να δοκιμάσει απλά τις ικανότητές του και να διασκεδάσει παίζοντας πινγκ πονγκ.

Akrotiri Tournament_StigmiotipoΜετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας, απονομή αναμνηστικών συμμετοχής, καθώς και απονομή μεταλλίων στους νικητές όλων των κατηγοριών. Στο 4ο τουρνουά όπεν, δημιουργήθηκαν τέσσερις κατηγορίες. Στην κατηγορία για παιδιά 1ης – 2ης – 3ης Δημοτικού, την 1η θέση και το χρυσό Μετάλλιο πήρε ο Χάρης Χαριτάκης του Α.Ο. Ακρωτηρίου. Τη 2η θέση κατέκτησε ο Βασίλης Κάβαλος από το Ρέθυμνο και την 3η η Ανθή Ρογδάκη του Ο.Α. Χανίων και η Σταυρούλα Αρβανίτη του Α.Ο. Ακρωτηρίου. Στην κατηγορία για παιδιά 4ης – 5ης – 6ης Δημοτικού επικράτησε ο Χάρης Σφυριδάκης του Ο.Α. Χανίων και τον ακολούθησαν η Νεφέλη Ματθαιάκη από το Σ.Φ.Ε.Α. Ηρακλείου ως 2η και οι Γιάννης Γεωργουσάκης του Ο.Α. Χανίων και Γιάννης Χαριτάκης του Α.Ο. Ακρωτηρίου ως 3οι. Στην κατηγορία Γυμνασίου–Λυκείου αναδείχτηκε νικητής ο Λεωνίδας Κουμανιώτης του Α.Ο. Ακρωτηρίου. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Βασίλης Κλέτσας, επίσης του Α.Ο. Ακρωτηρίου και το χάλκινο η Φαίη Μπικάκη από τον ΣΦΕΑ Ηρακλείου και η Τάνια Ωρολογά. Τέλος στην κατηγορία για αθλητές και ανεξάρτητους κατέκτησε την πρωτιά ο Γιάννης Κουτουλάκης του Α.Ο. Ακρωτηρίου. Τη 2η θέση πήρε ο Ντίνος Γαναδάκης, ενώ την 3η μοιράστηκαν ο Γιάννης Ρογδάκης και ο Νίκος Μπικάκης από τον ΣΦΕΑ Ηρακλείου.

Akrotiri Dimotiko_ABCΤο διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ακρωτηρίου και ιδιαίτερα ο υπεύθυνος του τμήματος Νίκος Χαριτάκης, θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές και τις αθλήτριες, που έλαβαν μέρος στoόπεν, καθώς επίσης και τους υπευθύνους των ομάδων Ο.Α. Χανίων, Ο.Α.Α. Ηρακλείου, Σ.Φ.Ε.Α. Ηρακλείου, αλλά και της νεοσύστατης ομάδας του Ρεθύμνου, για την αθρόα συμμετοχή τους στους αγώνες (οι συμμετοχές πλησίασαν τις 80), «καθώς με αυτό τον τρόπο ανταπέδωσαν στην ομάδα μας την αθλητική συμπεριφορά και αλληλεγγύη που κι εμείς επιδείξαμε ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο τρόπο και με όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας σε όποια αθλητική διοργάνωση προσκληθήκαμε». Τέλος, ο σύλλογος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Α.Ο. Ακρωτηρίου Παύλο Μαρινάκη και τους  Αντώνη Παπαγιαννάκη και Μανώλη Νεονάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση του τουρνουά, αλλά και συνολικά στη λειτουργία του τμήματος, όπως επίσης για τη συμβολή του και τον Γιάννη Ρογδάκη.

 

Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί το σωματείο για το ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ