Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα τελευταία αποτελέσματα του Α.Ο. Ελληνικού στη Β΄Εθνική γυναικών

Raketes

RaketesΣτην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή αγώνες πρωταθλήματος του Α.Ο. Ελληνικού, που κανονίστηκαν άμεσα μετά τη δικαστική απόφαση για ακύρωση του μηδενισμού του στη Β΄Εθνική Αττικής γυναικών. Η ομάδα επρόκειτο να δώσει τέσσερις αναμετρήσεις, αλλά τελικά έδωσε τρεις, καθώς δεν «κατέβηκε» στην τελευταία του προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν 2015-2016 και σύντομα η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θ’ ανακοινώσει την τελική βαθμολογία στη συγκεκριμένη κατηγορία, όπως και ό,τι άλλο προκύψει μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Ο Α.Ο. Ελληνικού παρατάχθηκε με τη Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, την Καφάτου και την Κοτζαμιχάλη. Το Σάββατο κατέβαλλε τον Γ.Ο.Π. Παλάσκας με 4-2 κι έχασε από τον Α.Ο. Ηράκλειο 2001 με 4-1. Την Κυριακή το πρωί νίκησε τους Αετούς Πόλης με 4-0 και στη συνέχεια αποχώρησε. Δεν έπαιξε το μεσημεριανό ματς με τον Α.Σ. Περιστερίου Άλφα, έχασε στα «χαρτιά» και μηδενίστηκε.

Θυμίζουμε ότι από τις έξι ομάδες, που έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Ελληνικού μετά την υπέρ του απόφαση στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., δεν αγωνίστηκαν ο Α.Ο.Ν. Φαλήρου και ο Α.Ο. Βύρων και είχαν επίσης από έναν μηδενισμό. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΣΗ, ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ Α.ΜΕ.Α. ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

AMEA Epistrofi_RomanieΣτο μεταξύ, με βαθιά την ικανοποίηση από τη συγκομιδή των τεσσάρων χάλκινων μεταλλίων, όπως και την εν γένει θετική αγωνιστική παρουσία επέστρεψε από το όπεν της Ρουμανίας η αποστολή της εθνικής ομάδας αθλητών με αναπηρίες (φωτό). Ο νεαρός Μάριος Χατζηκυριάκου ήρθε 3ος στην κλάση 6  της κατηγορίας για αθλητές έως 23 ετών, ο Λάζαρος Τέλογλου πήρε την ίδια θέση στο απλό της κλάσης 10 και ακόμα ο ίδιος αθλητής με Ουκρανό συμπαίκτη, όπως και ο Χρήστος Στάμου με Αμερικανό συμπαίκτη κατέκτησαν την 3η θέση στο ομαδικό των κλάσεων κλάσης 10 και 1-2 αντίστοιχα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Πολυχρόνης Πολίτσης και ο ειδικός συνεργάτη της Ε.Α.ΟΜ. Α.ΜΕ.Α. Μιχάλης Κατσικαδέλης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και τόνισαν από κοινού ότι «μείναμε ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών-τριων της εθνικής ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι το σχήμα αυτό θα έχει συνέχεια».

Το δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας των αθλητών με αναπηρίες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Πολυχρόνης Πολίτσης, που είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε ότι ήταν μία από τις ποιο πετυχημένες εθνικές αποστολές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από πλευράς αποτελεσμάτων. «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τα νέα παιδιά, που απέδωσαν τα αναμενόμενα και έδειξαν σε εμένα και τον πολύ καλό μου συνεργάτη κύριο Κατσικαδέλη ότι ήμαστε στο σωστό δρόμο και ότι αν συνεχίσουμε με ζήλο τη δουλειά που ξεκινήσαμε με την συνεργασία μας πριν δυο χρόνια, θα μπορέσουμε να βρεθούμε στο Τόκιο το 2020. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και τον πρόεδρο κύριο Φουντουλάκη, που μου παρείχε όσο το δυνατό περισσότερα εργαλεία για να μπορέσω να φέρω εις πέρας το έργο μου». Ο Μιχάλης Κατσικαδέλης σημείωσε: «Χαίρομαι για την απόδοση των δυο παιδιών, που προπονούνται στην Πάτρα και έχω την τεχνική τους επιμέλεια, της Μπουσίου και του Μαύρη, καθώς επίσης και για τη συνεργασία μου με όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας των Α.Με.Α.. Ήδη από πέρσι στο Παγκόσμιο ανοικτό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης φάνηκε ότι το δυναμικό της ομάδας είναι υψηλό και ότι όλοι έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά. Τα αποτελέσματα που ήρθαν στη Ρουμανία δείχνουν ότι ο προσεκτικός σχεδιασμός, η σωστή δουλειά και η καλή συνεργασία αποδίδουν και είμαι πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε στην αρχή. Η κατάκτηση μεταλλίων σε παγκόσμια αναγνωρισμένα τουρνουά είναι δύσκολη υπόθεση όμως όλα τα παιδιά τα κατάφεραν. Επίσης, ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία Α.Με.Α. και τον ομοσπονδιακό προπονητή κύριο Πολίτση για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν και την άριστη συνεργασία».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ