Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα Μ.Μ.Ε. της Β. Ελλάδας …γνωρίζουν καλύτερα το άθλημα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Salonica

SalonicaΜε το σύνθημα «τα Μ.Μ.Ε. της Βόρειας Ελλάδας …μαθαίνουν πινγκ πονγκ» η ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρωί του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη, τους εργαζόμενους στον βορειοελλαδίτικο Τύπο και να τους δώσουν την ευκαιρία να πιάσουν ρακέτα και να ψυχαγωγηθούν. Στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. (Εγνατία 154, 1ος όροφος), διοργανώνουν μεθαύριο πρώτη φορά τουρνουά για τα mediaτης Β. Ελλάδας αντίστοιχο με αυτό, που έχουν καθιερώσει από το 2011 στην Αθήνα. Το αποφάσισαν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 ετών από την έναρξη αυτών των ειδικών πρωταθλημάτων κι ελπίζουν σε αποτέλεσμα τέτοιο, που θα τους επιτρέπει σκέψεις ώστε να το επαναλάβουν στο μέλλον. Το πρώτο εγχείρημα διαδόθηκε, προβλήθηκε και παρότι οι δηλώσεις συμμετοχής δεν είναι πολλές, συνάντησε ενδιαφέρον. Άνθρωποι του Τύπου θέλησαν να γνωρίσουν καλύτερα το δημοφιλές άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ξεφεύγοντας για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Μέχρι νωρίς το βράδυ της Πέμπτης οι δηλώσεις ήταν 28 και φυσικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από τη συμπρωτεύουσα. Ουσιαστικό και το ότι εκτός από την κατηγορία των ανδρών πρόκειται να γίνει κανονικά και αυτή των γυναικών. Θυμίζουμε ότι γενικά η Θεσσαλονίκη θα …γεμίσει ρακέτες και μπαλάκια αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς φιλοξενεί και δεύτερη εκδήλωση επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης διεξάγεται το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα. Σε αυτό το event θ’ αναφερθούμε αναλυτικά αύριο.  

Στο πρωτάθλημα για εργαζομένους στα Μ.Μ.Ε. της Β. Ελλάδας δήλωσαν συμμετοχή 21 άνδρες και 7 γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα αλλά και  τη Βέροια. Οι εγγραφές αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε η διεξαγωγή του τουρνουά οι διοργανωτές έδωσαν παράταση για νέες συμμετοχές μέχρι και την κλήρωση των αγώνων το Σάββατο στις 10:00 επί των παρόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν στα e-mails temaked@httf.gr (της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) ή psat@otenet.gr (του ΠΣΑΤ) βάζοντας τα βασικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, μέσο, τηλέφωνο και e-mail), αλλά μπορούν και να επικοινωνήσουν γι’ αυτό με τον Γιάννη Φάκαρο, υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (6974-016302). Θυμίζουμε ότι το άλλο Σάββατο, στις 18 Ιουνίου, παίρνει σειρά το τουρνουά εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. για την Αττική, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (info@httf.gr) και τον Π.Σ.Α.Τ. (psat@otenet.gr) και οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να βρουν τη σχετική προκήρυξη στη διεύθυνση https://www.httf.gr/images/anak_mme_ath16.pdf.

Να δώσουμε τώρα διάφορες απαραίτητες πληροφορίες για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης:

– Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και δικαίωμα συμμετοχής έχουν γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας στον χώρο των μέσων ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί, παραγωγοί, τυπογράφοι κ.τ.λ.), καθώς φυσικά οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

– Οι συμμετέχοντες θ’ αγωνιστούν υποχρεωτικά με αθλητική περιβολή (αθλητικά παπούτσια-αθλητικά σορτς ή φόρμες-αθλητικές μπλούζες).

– Κατά την προσέλευση στην αίθουσα ο κάθε αγωνιζόμενος/η παρακαλείται να δώσει στη γραμματεία απλό χαρτάκι με την υπογραφή του/της, όπου να δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι υγιής και παίζει με δική του/της ευθύνη στο τουρνουά. Εάν υπάρχει θεωρημένο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ισχύει.  

– Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα δίνει ρακέτες σε όσους αθλητές δεν διαθέτουν, αλλά αυστηρώς για το χρονικό διάστημα των αγώνων τους προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι.   

– Οι συναντήσεις θα γίνουν σε 8 τραπέζια. Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή από τις 09.00 και όλοι οι αθλούμενοι θα μπορούν να κάνουν ζέσταμα μέχρι τη διεξαγωγή της κλήρωσης.  

– Όλοι οι δηλωθέντες πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα το αργότερο στις 10 για την κλήρωση. Όσοι δουν ότι θα καθυστερήσουν στην προσέλευσή τους  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Φάκαρο (6974-016302) προκειμένου να μπουν στην κλήρωση.

– Toσύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη. Αν το επιτρέψουν οι συμμετοχές μπορούν να γίνουν και ματς «παρηγοριάς» για όσους αποκλειστούν στα γκρουπ.

– Θα δοθούν αναμνηστικά δωράκια και διπλώματα

– Θα είναι ανοιχτό το κυλικείο στο Παλέ ντε Σπορ, το οποίο απέχει 150 μέτρα από τον χώρο των αγώνων. Επίσης, στη γραμματεία θα υπάρχουν προσπέκτους για μαγαζιά delivery.

– Υπάρχει χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων μπροστά στο Παλέ ντε Σπορ

– Η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.httf.gr/images/anak_mme_16thes.pdf 

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ