Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι μικροί στο προσκήνιο για τα προκριματικά του παμπαιδικού

Aggelidis me_mikri_athlitria

Aggelidis me_mikri_athlitriaΟι μελλοντικοί αστέρες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες, θα έχουν τον αγωνιστικό λόγο αυτό το Σαββατοκύριακο με τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η διοργάνωση αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και θα γίνει σε έξι περιοχές της χώρας: Στην Αττική, την Κεντρική Μακεδονία, την Πάτρα, τη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία και τη Χίο. Αγόρια και κορίτσια μέχρι 12 ετών θα κυνηγήσουν προκρίσεις για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάτρα (18 με 20 Ιουνίου). Από τις προκρίσεις αυτές θα σχηματιστούν οι ομάδες, που θα πάρουν μέρος στο ομαδικό της τελικής φάσης, όπως και τα ζευγάρια των αγωνισμάτων του διπλού.  

Οι προκριματικοί αγώνες της Αττικής θα λάβουν χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα αντίστοιχα ματς για την Ανατολική Μακεδονία θα φιλοξενηθούν στη Δράμα, εκείνα της Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, ενώ κλασικά θα υπάρχει δράση επίσης στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Χίο. Στους αγώνες του Ιουνίου θα προκριθούν συνολικά 32 παμπαίδες και 26 παγκορασίδες. Σημειώνεται βέβαια, ότι οι 6 πρώτοι αθλητές και οι 4 πρώτες αθλήτριες του πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων-παγκορασίδων (από αυτούς φυσικά, που έχουν δηλώσει συμμετοχή) δεν αγωνίζονται στην προκριματική φάση του απλού και περνάνε απευθείας στην τελική φάση. Τα αποτελέσματα των προκριματικών ανά περιοχή θα δημοσιευτούν την ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr). 

* Το καταξιωμένο διαιτητικό δίδυμο της Μαρίας Τσίπου και της Κωνσταντίνας Κρόττα επιλέχθηκε και για τελικό Ευρωπαϊκού διασυλλογικού Κυπέλλου. Τον περασμένο μήνα οι δύο Θεσσαλονικιές είχαν βρεθεί στην Προύσα της Τουρκίας για τον δεύτερο ημιτελικό του Ε.Τ.Τ.U. Cup γυναικών και τώρα προσκλήθηκαν και θα βρεθούν στο ίδιο μέρος για τον καθοριστικό δεύτερο τελικό της ίδιας διοργάνωσης! Η Τσίπου θα είναι επιδιαιτήτρια και η Κρόττα διαιτήτρια στην αναμέτρηση της τοπικής Μπούρσα Μπουγιουκσεχίρ με τη γαλλική Λιλ Μετροπόλ, που θα γίνει στις 29 του μήνα. Ο αγώνας έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς στον πρώτο τελικό η ομάδα της Τουρκίας είχε πάρει τη νίκη με 3-2.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ