Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Παγκρήτιο τουρνουά του Ρεθύμνου

Rethimno tournoua

Rethimno tournouaΤο ‘πε και το ‘κανε η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ρεθύμνου. Το νεοσύστατο σωματείο είχε θέσει ως έναν από τους αρχικούς στόχους του να οργανώσει Rethimno Mikra_aponomiστις ημέρες του Πάσχα μεγάλο τουρνουά στην Κρήτη ώστε να κάνει πιο γνωστό το σπορ στην πόλη και η προσπάθειά του στέφθηκε από επιτυχία. Το κάλεσμα αφορούσε σε όλο το νησί και πράγματι βρήκε σημαντική ανταπόκριση από διάφορες περιοχές της Κρήτης. Το τουρνουά έγινε το διήμερο 23-24 Απριλίου στο 14ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου. Πήραν μέρος 53 παιδιά και 48 ενήλικες. Στα παιδιά σχηματίστηκαν 3 κατηγορίες: Η μία για τις τάξεις από την 1η έως την 4η δημοτικού, η δεύτερη για την 5η και την 6η και η άλλη για τα γυμνάσια και τα λύκεια μαζί. Στους μεγάλους δημιουργήθηκαν μία κατηγορία βετεράνων και μία ανεξαρτήτων.

Rethimno megaloiΟι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν αθλητές από τα σωματεία Ο.Α. Χανίων, Ο.Α.Α. Ηρακλείου, Ακρωτήρι, Σ.Φ.Ε.Α. Ηρακλείου και φυσικά την ΕΠ.Α. Ρεθύμνου, η οποία παρεμπιπτόντως έχει καταθέσει τα χαρτιά της στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για να ενταχθεί στο δυναμικό της. Στις κατηγορίες ενηλίκων πήραν μέρος αθλητές από ομάδες βετεράνων και ανεξαρτήτων, αλλά και ενεργοί αθλητές Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από τα προαναφερόμενα σωματεία. Ουσιαστικό για τη διάδοση του αθλήματος το γεγονός ότι οι αγωνιζόμενοι, που δεν είχαν ποτέ δελτίο στην ομοσπονδία προέρχονταν απ’ όλη την Κρήτη και ήταν χομπίστες (οι περισσότεροι ανεξάρτητοι βέβαια, ήταν από το Ρέθυμνο).

Rethimno gimnasio_aponomi«Ήταν απόλυτα πετυχημένο τουρνουά και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή τους. Ήταν το πρώτο Παγκρήτιο στο Ρέθυμνο και ο στόχος μας είναι να γίνει θεσμός», τόνισε ο άλλοτε διεθνής αθλητής Σπύρος Κιούφης, που είναι προπονητής στο σωματείο του Ρεθύμνου. Εκτός από τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδας του απλού Ελπίδων ενεργό ρόλο για την οργάνωση του τουρνουά είχαν ο πρόεδρος της ΕΠ.Α.Ρ. Δημήτρης Καζιαλές και ο γραμματέας Γιώργος Τρουλινός.

Να δούμε και ποιοι κατέκτησαν τα μετάλλια:

Κατηγορία μαθητών 1η-4η δημοτικού:

1. Κατερίνα Κοτζαμιχάλη

2. Δημήτρης Κεχαγιάς

3. Τεύκρος Φαϊδάκης, Ζωή Καζάκου

Κατηγορία μαθητών 5η-6η δημοτικού:

1. Νεφέλη Ματθαιάκη

2. Παναγιώτης Χαϊδεμενάκης

3. Θεοχάρης Σφυριδάκης, Ιωάννης Χαριτάκης

Κατηγορία μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου:

1. Ζωή Αγγελίδου

2. Βασίλης Κλέτσας

3. Ανελιζέ Βαμβακάκη, Λεωνίδας Κουμανιώτης

Κατηγορία ανεξαρτήτων:

1. Φάνης Τσαχάκης

2. Κώστας Αγγελάκης

3. Μιχάλης Σταματάκης, Γιώργος Μιχαηλίδης

Κατηγορία βετεράνων:

1. Χαράλαμπος Αστρινάκης

2. Ντιμίτρι Ραγκβλιάεφ

3. Ανδρέας Φανουράκης, Μάνθος Οικονόμου

 

* Η αφίσα του 1ου Παγκρήτιου τουρνουά της ΕΠ.Α.Ρ., όπου φαίνονται και οι χορηγοί των αγώνων! Φωτό επίσης από τις απονομές

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ